Aan jou de eer om voor je collega’s op kantoor de barbecue catering te regelen. Mooi is dat! Je hebt een lijst met wensen van je collega’s waaraan je het liefst allemaal wilt voldoen en daarnaast een strak budget van je baas waarbinnen de BBQ catering geregeld moet zijn.

BBQ catering voor bedrijven in Amsterdam

Afhankelijk van je vraag en wensen regelen we je barbecue catering van A tot Z of verzorgen we alleen dat deel wat je niet zelf wilt regelen.

Full service BBQ catering

Heb je gasten of  collega’s die de handen liever schoon houden of nodig hebben om wijn of bier vast te houden? Maak je niet druk wij leveren de chefs die het vlees ‘a point’ en volgens wens grillen. Wij bouwen op, zetten alles klaar beginnen op tijd met grillen en garen zodat jouw gasten en collega’s onbezorgd kunnen genieten. Heb je een tent, een bar, extra tafels en stoelen nodi? Geen zorg, wij zorgen dat alles perfect geregeld wordt.

Na afloop ruimen wij op en laten we de boel schoon achter zodat er de volgende dag weer gewerkt kan worden.

Collega’s met BBQ talent?

Heb je een handvol collega’s die graag zelf het vuur opstoken en het vlees grillen? Geen probleem; wij regelen de barbecues, het houtskool, het vlees en de sauzen en de schorten. Natuurlijk houden we, als je dat fijn vindt, een oogje in het zeil zodat niemand zijn vingers of het vlees aan laad branden.

BBQ catering zonder zorgen

Wij begrijpen dat het voor baas en collega’s goed geregeld moet zijn en bieden een BBQ catering op maat en een complete, top kwaliteit, service aan van BBQ maaltijden en drankjes, op de door jou aangewezen locatie. Wat is beter dan een baas die je verteld, “Klasse en Goed geregeld die BBQ’.

Vriendelijk en goed opgeleid personeel

Ons goed getraind en toegewijd personeel is er om te helpen en zal alles doen om van je evenement een succes te maken. Onze chefs weten wat lekker eten is en hoe lang elk stukje vlees of groente nog op de BBQ moet liggen.

BBQ catering binnen budget

Wij realiseren ons dat je met een budget werkt en verantwoording af moet leggen over de uitgaven. We zullen dan ook al het mogelijke doen om met jouw middelen iets moois neer te zetten. Verwacht duidelijkheid over wat mogelijk is en wat niet we geven met plezier advies over hoe je de kosten binnen de perken kunt houden en hoe het maximale uit je budget haalt. Via ons catering offerte formulier kun je aangeven wat je BBQ wensen zijn en wat het geplande budget voor de catering van dit evenement is.

Vraag een offerte op voor uw kantoorfeest met BBQ catering

Is het BBQ waar het om draait op uw evenement? Of is de BBQ slechts een onderdeel van het bedrijfsfeest? Misschien is het plan nog niet helemaal helder en ben je voor nu alleen op zoek naar ideeën en menu suggesties voor uw barbecue? Schroom niet en neem contact met ons op via het catering offerte aanvraag formulier.

 

 

 

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.