Wanneer ouders een goed gesprek met collega’s of vrienden willen hebben, zonder daarbij gestoord te worden, is het goed om te zien dat de kinderen lekker bezig zijn en bezig worden gehouden met spelletjes en/of de magie van een barbecue of kampvuur.

Een ‘toevoeging’ aan onze reguliere barbecue catering

Om hieraan tegemoet te komen, bieden wij de mogelijkheid aan om als extra een kinderbarbecue naast de ‘grote mensen’ barbecue catering te bestellen.
Zie deze BBQ voor kinderen als een leuke toevoeging, die ouders de gelegenheid geeft om in alle rust met collega’s of vrienden te kunnen genieten van het moment en ongestoorde ‘quality time’..

Een veilig kampvuur met BBQ worstjes en Marshmallows

Wij spreken met u een aantal veilige en kindvriendelijke mogelijkheden door zoals een (klein of groot) kampvuur, veilig en onder supervisie natuurlijk en/of doe het zelf op de BBQ bereiden van worstjes en zoete aardappelen in aluminium folie. En wat dacht je van het barbecuen van marshmallows met chocolade dipsaus?

Een speciale BBQ catering alleen voor kinderen

Dit is de catering optie als het feest niet om grote mensen maar specifiek om kinderen draait. Als het tijd is om iets te vieren zoals een verjaardag, geslaagd, een eerste prijs gewonnen met sport of hebben getopt op wat voor een manier dan ook is een BBQ een perfecte aanvulling om een goed feest neer te zetten.

Interactieve kinder-barbecue catering in Amsterdam

Kinderen zijn gek op feestjes met veel activiteiten en een BBQ onder de supervisie van ons kindervriendelijk personeel is de manier om ze bezig te houden.

Leren hoe je moet BBQen en hoe je een vuurtje stookt

Het idee om met een echte kok, die ze leert hoe je een ‘BBQ Master’ word, te werken en om een echt vuur te stoken is al opwindend genoeg om ze in beweging te krijgen.
Wij de chefs die BBQ catering in Amsterdam verzorgen weten dat en hebben daarmee een pakket samengesteld waar elk kind blij mee zal zijn.

  • Eerst laten we alle kinderen hun eigen gerechten kiezen.
  • Daarna dekken we samen de tafel; de kinderen zijn de baas en beslissen wie waar zit
  • Nu het hoogtepunt, zelf koken en een heerlijke BBQ maaltijd maken

Een veilige BBQ catering voor de kinderen

Als ouder bent u van nature alert op de veiligheid van uw kind en spelen met of in de buurt vuur is iets waar u het liefst zelf bij wilt zijn. Wij begrijpen dat en kiezen daarom samen met u voor de meest veilige optie. Onze toegewijde personeelsleden gaan alle activiteiten nauwkeurig overzien en treden indien nodig streng en voorkomend op om mogelijke ongelukjes te voorkomen..
Natuurlijk zijn de ouders ook welkom om te helpen en net zo veel plezier te hebben als de kinderen, samen zorgen we ervoor dat alles gladjes verloopt.

Maak je eigen burger, Mini Burgers

Rol de mouwen maar op, we gaan kneden, vlees plus alles wat je lekker vind, als het goed gemixed is maak je er kleine, mini, burgertjes van, niet te groot zodat je er zeker twee op kunt. Bij je zelfgemaakte burger hoort een zelfgemaakte saus, eentje waar je van alles in mag gooien.

BBQ – Worsten

Deze worsten staan te wachten om gegrild te worden, we hebben kip, varkens en runder worst klaarstaan om door jouw van boven naar beneden opengesneden te worden, nu kun je gaan grillen en als ze klaar zijn doe je er lekkere dingen op en je hebt de beste Hot-Dog die je ooit geproefd hebt.

Ontwerp je eigen spies

Kom op meiden deze is voor jullie. Kip blokjes, uitjes, champignons, drie kleuren paprika, en mini tomaatjes staan klaar om door jullie op een spies geregen te worden.
Maak de mooiste kleuren mix die je kunt bedenken en op naar de grill om er iets heerlijks van te maken.

Het BBQ Salade Project

Al deze super gave vlees creaties hebben natuurlijk iets nodig om je BBQ maaltijd compleet te maken.
Bij onze salade bar vind je van alles om je favoriete salade te maken, aardappel, groente, komkommer, tomaat, knapperige sla blaadjes en nog veel meer, daarnaast zijn er dressings en sauzen om je salade extra lekker te maken.
Je mag pakken wat je wilt, maar je bord moet wel leeg ;-)!

De kers op de BBQ taart

Er bestaat geen feest zonder een overheerlijke taart, of een heleboel lekker fruit. Jij mag kiezen.
Je mag er zelf een maken of wij maken er een voor je!

De Open Bar

Als jullie na al dit harde werken geen dorst hebben weten wij het ook niet meer. Dus ren naar de bar om je dorst te lessen en kies je favoriete mix. Het is vrij drinken vandaag!

Offerte voor een BBQ catering voor kids

Geen tijd te verliezen, praat eerst even met je ouders en dan met ons en wij hebben je barbecue party klaar precies zoals jij het wilt.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.