Een barbecues is een eet-ervaring die het best gedeeld kan worden met familie en vrienden.

Wij, de koks die uw BBQ catering in Amsterdam verzorgen hebben dit barbecue-diner idee zo uitgewerkt dat wij u een diner stijl menu aan kunnen bieden waarbij wij u het voorgerecht aan tafel serveren en daarna kunt u zelf een keuze voor het hoofdgerecht maken aan ons barbecue buffet.

Begin ‘sit-down’ en stap daarna over naar ons barbecue buffet

Als u eenmaal comfortabel zit serveren wij u 1 of 2 koude of warme voorgerechten al naar gelang wij afspreken. Daarna nodigen wij u uit naar het BBQ buffet te komen, waar u een keuze kunt maken welke van de vele vis- en vleesgerechten u wilt proberen.

Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens de ’sit down’ van de voorgerechten en daarna de benen te strekken op weg naar het BBQ buffet en tijdens het weer aan tafel gaan van stoel te wisselen en weer met anderen in gesprek te komen. Daarbij kunt u  genieten van de heerlijke BBQ gerechten die onze koks in het zicht bereiden op de BBQ.

BBQ catering koude voorgerechten

Om in de juiste BBQ stemming te komen geven wij hier een paar ideetjes van voorgerechten om uit te kiezen. De rest van de gerechten kunt u helemaal zelf kiezen via onze BBQ catering pagina’s.

Gemengde ‘Mexicaanse’ Bonen Salade

Een spannende mix van Mexicaanse bonen, geperfectioneerd in het land van herkomst, en op smaak gebracht met een heerlijke dressing maakt deze salade zeker het proberen waard.
Cherry tomaten, komkommer, verse koriander en als u wilt een paar druppels Balsamico azijn maken deze salade compleet.

Onze vleeswaren selectie

Een vleeseters favoriet. Deze fijne selectie van gesneden Italiaanse worst, Parmaham en Prosciutto zijn een perfecte keus om de juiste BBQ eetlust op te wekken.

BBQ catering soups

Een koude soep om af te koelen tijdens de warme barbecue dagen? Of liever een lichte warme soep om op temperatuur te komen tijdens de frissere barbecue dagen? Ons advies is om de soepen ‘light’ te kiezen en zo ruimte over te houden voor al het heerlijks wat onze barbecue menu’s u verder te bieden hebben.

Verfrissende Gazpacho

De Spaanse Koning van de koude soepen, verse tomaten en komkommer komen samen in een heerlijke groentebouillon zodat deze soep ook een lekkere vegetarische keus is.
Heerlijk op een warme zomeravond en een gezonde aanvulling op aan avond met veel vlees-, en visgerechten.

Franse Uien Soup

Voor de uien liefhebber en ook subliem voor vegetarische gasten. Afgemaakt met brood en kaas is dit een van de best smaak opwekkers die wij kennen.
Nadat u van een of twee van deze heerlijkheden heeft genoten mag u even bijkomen, daarna nodigen wij u uit om aan te sluiten bij ons buffet waar u een keuze uit de volgende gerechten kunt maken.

BBQ catering hoofdgerechten

Het beste van het beste: de gegrilde steak!
Hoe klinkt een malse steak, perfect gegrild? Kies eenvoudigweg hoe u de uw runder-, varkens-, of kalfssteak wilt.
Nu alleen nog afmaken met een saus of marinade van uw keus! Wellicht nog een lichte groene salade erbij om het bord mooi te kleuren?

Gegrild Lam uit het Midden Oosten

Kies uw favoriete lamskotelet en vraag ons om het te marineren in kruiden uit het Midden Oosten die de zwoele warme zomernachten rond een kampvuur inkapselen.
Combineer dit met een cous-cous salade, gevulde olijfbladeren en een mint-yogurtsaus of een rozemarijn coulis.

Heeft U nog wat ribbetjes over?

Geen rib uit je lijf en een beetje vleesliefhebber houdt van spare ribs. Het authentieke grillen van ribs op open vuur kan perfect worden beleefd op onze BBQ. En wat combineert er beter met deze sappige, knapperige varkensribbetjes dan onze zoet-zure huisgemaakte BBQ saus?
Een royale schep van onze originele Waldorf Salade met die echte appel en selderij smaak, maakt dit BBQ rib-gerecht helemaal compleet.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.