Of u nu op wekelijks op vrijdag een bedrijfsborrel wilt houden en deze wilt uitbesteden aan een cateraar uit Amsterdam of dat u af en toe een borrel of receptie wilt organiseren vanwege speciale gelegenheden wij hebben een antwoord op al uw borrel, receptie of party vragen.

Catering bedrijfsborrel of levering dranken pakket?

Van Amsterdamse bieren tot Zuid Amerikaanse wijnen. Hollandse mixen of exotische cocktails? Vers geperste sappen en alcohol vrije combinaties of een luxe cocktail bar? Voor alle catering budgetten en borrel-vragen bieden wij opties aan. Dit gaat van een complete service van drankjes, hapjes, catering personeel en materialen tot het afleveren van een drankenpakket en het weer ophalen van de restanten. Vertel ons over uw borrelplannen en wij maken een catering voorstel voor uw feest.

Catering bedrijfsborrel in Amsterdam met hapjes

Als de bedrijfsborrel rond etenstijd loopt is het wel zo aardig om ook wat te eten te serveren. Dat kan door de borrel verder aan te kleden met verrassende en originele hapjes en knabbels. Een vullende soep om de trek te stillen is een relatief goedkope optie? Eenvoudige happen of snacks voor een ‘vette bek’ is OK als het vooral om mannelijke collega’s gaat. Laat ons weten wie er van de partij zijn en wij komen met een passend hapjes menu met zowel warme hapjes als koude hapjes.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.