Sinds 2005 maken we smakelijk en gezond eten . De naam ‘ Zing’ is gekozen vanwege de betekenis ‘liveliness’ en ‘get up and go’. Geen ‘food coma’ dus, maar nieuwe energie na het eten van een door ons verzorgde  catering!  We zijn gespecialiseerd in  lunches, walking dinners en hapjes en recepties en bedrijfsfeesten.

 

Catering Service in en vanuit Amsterdam

Zoekt u een catering in Amsterdam een betrouwbare partner die service en meedenken hoog in het vandel heeft staan? Helemaal goed! U houdt van lekker eten en van biologisch maar zit wat verder uit de buurt van Amsterdam? Geen probleem: cateraar Zing Food komt naar u toe!

Cateren in het centrum van Amsterdam

We zitten vlak bij het Vondelpark en komen daar met plezier uw tuinfeest, picknic of BBQ cateren.  Woont op stand bij het concertgebouw of in een mooi grachtenpand? Ook dan zijn we graag van de partij om met bijzondere hapjes van uw feest een happening te maken.  Bij u thuis in Amstelveen het diner voor uw gasten verzorgen?  Wij verbouwen uw keuken en huiskamer om tot ‘cuisine et salon’, dekken de tafel serveren het eten en schenken de wijn. Pas als de afwas gedaan is en alles weer recht en op zijn plaats staat gaan wij weer naar huis. Echt blij worden wij als u voor uw evenement een van de mooie locaties van Stadsherstel in het centrum van Amsterdam heeft gehuurd. De Vondelkerk of Amstelkerk en de Duif zijn onze favorieten.

Catering in de buurt van Amsterdam, of wat verder..

We zitten niet alleen snel in het centrum natuurlijk ook vlak bij afslag S107 van de ring. Via de A10 zitten we in ‘no time’ op de A2 en A1 en bereiken we met 1 uur rijden de gehele Randstad. U begrijpt dat we niet voor een bestelling van 10 broodjes de catering bus starten maar voor een leuke catering opdracht voor groepen vanaf 50-70 personen komen we met het hele team lekker eten en serveren.

Catering buiten de regio Amsterdam

Waar ligt de grens van ons geografisch bereik? Dat hangt helemaal af wat u van plan bent en waar u ons voor belt. Hapjes en drankjes voor een bruiloft in Tilburg? Doen we! De (biologische) catering van  een congres verzorgen in de jaarbeurs in Utrecht? Met veel plezier!!!We houden van grote groepen mensen met een voorkeur voor diervriendelijke, biologisch en gezond eten. Liever 500 gasten dan 50 en samen met u bedenken we hoe de gastvrijheid, logistiek en uw wensen op een makkelijke manier samen komen in een soepel lopend evenement.

Kostprijzen en offerte voor uw catering in Amsterdam

Via het offerte aanvraag formulier aan de rechterkant van deze pagina geeft u een eerste aanzet tot het ontvangen van een offerte voor een catering in Amsterdam . U kunt een eerlijk voorstel of advies verwachten. Ook als u aanvraag niet in onze manier van werken past proberen wij u verder te helpen.

 

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.