Een evenement met sportieve gasten vraagt om een ander soort catering dan een evenement met gasten die puur voor ontspanning en vermaak komen.

Sportieve catering en gebalanceerde menu’s

Een sportief evenement vraagt om een uitgebalanceerd menu voor de deelnemers. Het voedsel moet vaak direct weer energie geven en mag zeker als het programma en de pauzes strak gepland zijn geen dipjes of food coma veroorzaken. Zeker als er een competitie element in zit en de deelnemers ook nog uit verschillende landen komen is het van belang goed te inventariseren wat de wensen van de verschillende teams/deelnemers zijn en wat hierbij mogelijk is binnen het budget wat voor catering beschikbaar is.

Sportieve cateraars met gezonde voeding als hobby

Als organisator van een sport evenement in Amsterdam kan het handig zijn om een catering service te hebben die zich in de sporters kan verplaatsen en met u mee kan denken en u desgevraagd kan adviseren. Alhoewel gezonde voeding als hobby hebben en we op de hoogte zijn van wat er snel en langzaam verteerd zijn we zelf natuurlijk niet van alle sporten thuis. U heeft daarom ons commitment dat we niet rusten totdat we samen met u een sportief menu hebben samengesteld wat aansluit bij uw verwachtingen en waar al uw sporters blij en energiek van worden.

Catering Nike outlet store event Diemen-Amsterdam

IMG_1278

In december 2015 hebben we in samenwerking met het Duitse evenementenbureau LigaNova de catering verzorgt voor een ‘ladies-only’ sportief evenement in de Nike Factory Store Amsterdam

Onder de noemer ‘Make me Stronger’ en ‘Make me Faster’ werden de relaties van de Nike Store een avond uitgenodigd om onder begeleiding van personaal trainers aan hun technische skills te werken.

Onze alcohol vrije catering bestond uit verschillende raw-food smoothies. Denk aan een avocado-banaan smoothies, chia-wortel-jus d’orange smoothies en energie-shots van rauwe chocolade met maca. Naast de drankjes werden kleine hartige en gezonde hapjes in amuse glaasjes geserveerd.

IMG_1285

Bekijk het menu van het Nike ‘Make me Stronger’ evenement:

Menu_Catering_Nike_Healthy-Snack_Drinks_031215

Catering voetbal tournooi en sportevenement in Amstelveen

In mei 2015 verzorgden wij de lunch catering voor de deelnemers van het Torneo del Futuro bij SV RAP in Amstelveen . In de video hieronder ziet u wat eten voor een bijdrage aan top prestaties kan leveren ;-).

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.