Feestelijke opening van het nieuwe seizoen? Viering van het nieuwe jaar? Een nieuw kantoorpand of andere belangrijk mijlpaal voor uw organisatie?

De officiële staande receptie catering

Het woord ‘staande receptie’ klinkt in tegenstelling tot een ‘bedrijfsborrel’ wat statig .Het gaat bij een staande receptie  doorgaans om een officiële en feestelijk ontvangst met drankjes en hapjes als er wat te vieren is. In de rij staan en handjes schudden en obers die met onze lekkere hapjes en drankjes rondgaan. Wilt u snel ideeën en een prijsopgave voor de catering van uw staande receptie? Ga dan verder via ons catering offerte formulier, mail ons of bel Job Smulders via 06-24593128

Receptie met ‘walking lunch’ of lunchbuffet?

Als het dagprogramma meer geschikt is om receptie en lunch te combineren bieden wij opties als een ‘walking lunch’ waarbij kleine lunch gerechten door onze obers worden uitgelopen of een lunch buffet c.q. hapjes buffet. Het verschil tussen buffet en ‘walking’ is of uw gasten zich naar het buffet verplaatsen of dat ze bediend worden door obers die langskomen met de gerechten.  Bekijk hier een aantal lunch menu’s die zowel als lunch buffet en als ‘walking lunch’ kunnen worden ingezet. Wilt u liever passende opties voor uw specifieke evenement krijgen aangereikt? Mail ons, bel ons via 06-24593128 of vul het catering offerte formulier in.

Staande receptie met ‘walking dinner’

Als u een receptie plannen maakt die zich rond etenstijd afspelen of u verwacht dat het voor de gasten te laat kan worden om thuis te eten dan kunt u de receptie laten overgaan in een ‘walking dinner’. Los van het feit of dat u dit invult met ‘hapjes’ of ‘kleine gerechtjes’ gaat het er bij ons als cateraar vooral om de vraag of dat u de behoefte aan een maaltijd wilt uitstellen of dat de happen de maaltijd vervangen.  Ga hier verder voor walking dinner opties of neem contact op om uw receptie plannen toe te lichten en advies en een catering offerte op maat te ontvangen .

Staande receptie in zaal van Stopera of Stadsherstel?

Geeft u uw receptie in een zaal van de Amsterdamse Stopera ter ere van een bruiloft of een bezoek met delegatie aan Amsterdam? Of zoekt u nog een typische Amsterdamse ruimte zoals deze verhuurt worden door Stadsherstel?

Vraag ons om ideeën, advies, catering locaties en een catering offerte om uw evenement in Amsterdam tot in de puntjes te verzorgen.

 

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.