Alhoewel veel van onze klanten tevreden zijn met ons standaard assortiment receptie dranken of het biologische assortiment receptie dranken hebben we ook regelmatig vraag naar speciaal bieren.

Jeremy maakt 100+ Caipirinha's op het dakterras van het Vicunha kantoor in Amsterdam

Jeremy maakt 100+ Caipirinha’s op het dakterras van het Vicunha kantoor in Amsterdam

Regulier assortiment receptie-borrel dranken catering

 • Heineken pils
 • Witte wijn: Tarani Sauvignon Blanc, Vin de Pays Comté Tolosan Périgord
 • Rode wijn: Tarani Malbec ,Vin de Pays du Comté Tolosan Périgord
 • Spa rood
 • Spa blauw
 • Coca Cola
 • Biologische sappen van Oldenhof: appel, appel-peer en zwarte bes appel

Biologisch receptie catering en borrel dranken

 • Ur-Pilsener van Gulpener Bier
 • Witte wijn: Domaine de Pajot – Les Quatre Cépages – Côtes du Gascogne
 • Rode wijn: Mas du Petit ‘Azegat’ – Bouches-du-Rhône – Provence
 • Spa blauw
 • Coca Cola
 • Biologische sappen van Oldenhof: appel, appel-peer en zwarte bes appel

Speciaal bieren  catering

Mooier Nel IPA van Brouwerij Jopen (6,5%).

Het beste bier van Nederland in 2015. De Amerikaanse hop in Jopen Mooie Nel IPA zorgt voor bitterheid met veel fruitige tonen. Jopen Mooie Nel IPA is vernoemd naar het water tussen Haarlem en Spaarndam en wordt buiten Nederland North Sea IPA genoemd.

Natte van Brouwerij ’t IJ (6,5%).

De Natte is een zogenoemde dubbel, een Belgische soort van zachte donkere bieren. Door het gebruik van donkere mout heeft de Natte een roodbruine kleur. Die mout zorgt eveneens voor de zacht geroosterde smaak.

Zatte van Brouwerij ’t IJ (8%)
Het is een tripel. Het is een stevig goudgeel bier met een geur van vers fruit en hier en daar een vleugje graan. De smaak is licht zoet en eindigt in een fijne droge afdronk.

Bootjes bier van Seef (7%)

Zeer kruidig met gember en koriandervan een Antwerpse brouwerij

Abt 12 van St. Bernardus (10,5%)

De absolute top in de hiërarchie van de St. Bernardusbieren en tevens het bier met het hoogste alcoholgehalte. Het paradepaardje van de brouwerij is gebrouwen volgens origineel recept uit 1946 en laat zich vlot drinken door zijn zachte volmondige smaak.

Prior 8 van St. Bernardus (8%). Dit heerlijke donkerbruine bier van hoge gisting heeft moutig-fruitige volle smaak, een mooie volle schuimkraag met een nasmaak die de perfecte balans tussen zoet en bitter weet te creëren.

Mannenliefde van Oedipus (6,5%). Mannenliefde wordt gebrouwen sinds februari 2012 bij Brouwerij de Molen uit Bodegraven. Mannenliefde heeft de volgende smakennuances: bitter, fruitig, caramel, citrus en kruidig.

Catering alcohol vrije en gezonde drankjes

Naast het schenken van wijn en bier maken we zelf ook alcohol vrije drankjes. Voor warme zomer dagen maken we de van de festivals bekende ‘Lemon Cooler’, ‘Frambo Cooler’ en de ‘Cayenne Cooler’. Voor sporters en voor de liefhebbers van echte gezonde drankjes maken we shots van rauwe chocolade, avocado-banaan smoothies en sinaasappel-wortel-chia drankjes.

Voorstel dranken catering in Amsterdam

Krijgt u van bovenstaande dorst of zin om een feest, receptie of bedrijfsborrel in de regio Amsterdam te organiseren? Neem dan nu via ons formulier contact op om een catering offerte aan te vragen. Mailen naar Job Smulders mag natuurlijk ook!

Kosten catering dranken

Afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht, het dranken assortiment en de tijd dat er drank geschonken wordt en of u onze dranken in combinatie met hapjes of een lunch of diner af neemt reken wij u doorgaans een vaste ‘menu’ prijs. Afrekenen ‘per stuk’ doen we op verzoek van de klant.

 

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.