Home » Catering menu » Hapjes

Catering hapjes menu’s

Hapjes voor onze catering maken we in alle vormen en maten: koude hapjes, warme hapjes, typische Amsterdamse hapjes, knabbels, reguliere hapjes en luxe hapjes. Eenhaps-hapjes die je makkelijk weghapt  en hapjes die  we in walking dinners gebruiken en die vaak meeer op kleine gerechten lijken.

Prijzen catering hapjes

Afhankelijk van de aantallen en de soorten hapjes varieren de prijzen tussen de €1,50 en €3,75 per hapje.

Direct naar de juiste hapjes menu’s

Hieronder links naar hapjes menu’s gerangschikt op ‘categorie’.  U ziet wat overlap want de meeste hapjes komen in meerdere categorien terug

Koude hapjes catering: handig voor als er geen facilieit is om hapjes warm te maken. Oven, kookplaat en frituur kunnen wij natuurlijk ook meenemen.

Warme hapjes catering: lekker als het tegen etenstijd aanloopt en als er met behulp de maaltijd vervangen of uitegsteld moet worden

Vegetarische hapjes: alle hapjes bij elkaar waar geen vlees of vis in verwerkt zit

Amsterdamse hapjes: speciaal leuk als je net naar Amsterdam bent verhuisd en als je gasten van (ver) buiten de stad ontvangt.

Zoete hapjes: lekker als iets klein bij  de thee of voor aan het in evan ne receptie of n walking dinner

Eenvoudige hapjes: lekker van smaak, eenvoudig qua presentatie en efficient qua productie.  Als de doelgroep of het beschikbare catering budget om eenvoud vragen.

Catering van luxe hapjes: u wilt nit alleen lekkere hapjes maar ook hapjes met extra aandacht voor presentatie en u heeft budget om uw gasten serieus te verwennen

Knabbels: lekker hartig ‘tafelgarnituur’ waar de gasten zelf van kunnen pakken. Denk aan nootjes, olijven, lekkere worst en stukjes gemarineerde kaas

Catering offerte hapjes

Als je nu geen zin of tijd hebt om onze hapjes menu’s te bekijken en je snel een offerte voor je catering met hapjes wilt ontvangen, geef dan via het offerte formulier het aantal gasten door, datum en wensen. Dan maken wij een voorstel op maat.

Ga hier verder naar het catering offerte formulier.  Mail naar job@zingfood.nl of bel met Job +31 (0) 6 2459 3128 voor een catering voorstel met hapjes.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.