Wellicht plan je een vroege ochtendbijeenkomst voor medewerkers of gasten die van ver weg komen. Misschien is er wat te vieren en plan je een feestelijke bedrijfsbrunch met alle collega’s.

Gezonde of vooral zoete ontbijt en brunch opties

Wil je dat de eerste maaltijd van de dag dat je collega’s energie moet geven voor wat er nog komen gaat? Een ontbijtmenu met combinatie van gezonde lekkere ontbijt opties? Of heeft u liever dat we uw gasten met vooral zoete lekkernijen verwennen tijdens het ontbijt of brunch? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat uw ontbijt catering uitpakt zoals u dat in gedachten heeft en serveren alle met een glimlach.

Prijzen ontbijt catering

Gaat het alleen om ‘koffie en een croissant’ of om een ‘full continental breakfast’ ? Ontbijt voor 50 of voor 500 personen? Een variatie van ter plekke geperste rauwe sapjes? Of bordje havermout en een kopje thee? Ontbijt catering service kan bij ons varieren van €10,- tot €25,- per persoon.

Ontbijt en brunch catering menu’s

Zie onze ontbijt en brunch catering menu voorbeelden hieronder. Voel je uitgenodigd om menu-items van verschillende ontbijt en brunch menu’s uit te wisselen om zo uw eigen speciale ontbijt of brunch menu samen te stellen. Het is ons doel om u en uw gasten een frisse en energieke start van de dag te geven.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.