Home » Onze catering services » Catering van diners

Diner catering in Amsterdam

Ben je de catering voor een diner aan het organiseren en ben je op zoek naar een ervaring waar je gasten het nog vaak over zullen hebben? Laat ons je helpen om samen met jou voor je gasten het beste menu op basis van de beste ingrediënten op tafel te zetten.

Diner wensen

diner catering: tafel met eten en drinken

gedekte diner tafel

Je wensen voor een diner catering zijn bij ons in goede handen: onze koks hebben ervaring in een zeer ruim aantal keukens, kookstijlen en recepten. Of het nu om een klein etentje gaat in onze kookstudio in de Warmondstraat van een paar vrienden en familie of om de catering van een diner voor 500 genodigden voor een congres in de RAI, met ons enthousiaste team regelen we ieder aspect van je diner catering.

Diner menu’s

Weet je nog niet precies naar wat voor een soort catering je voor jouw diner op zoek bent? Hieronder geven wij een aantal maaltijdopties om een indruk te geven van de mogelijkheden en inspiratie op te doen voor jouw diner.

Catering voor walking dinner

De laatste jaren is het concept walking dinner flink populair geworden. De sfeer is doorgaans dynamischer, informeler en flexibel. De voordelen zijn dan ook duidelijk: je hebt geen vaste plek waardoor je meerdere mensen kunt spreken, als je uitgepraat bent kun je makkelijker met iemand anders in contact komen. Je kunt hetgeen je lekker vindt eten en de gerechten overslaan die je niet aanspreken. Door de dynamiek van het walking dinner lijkt deze vorm van dineren dan ook wat meer op een receptie. Een verschil is er echter dat de hapjes of happen die gepresenteerd worden bij een lopend diner vaak de volgorde van voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht hebben. De porties zijn klein en handzaam en men eet meerdere kleine gerechten. Het enige nadeel van deze vorm van dineren is de wat hogere kosten voor bedienend personeel en koks op locatie: er dienen meer bordjes te worden opgemaakt en er zijn meer obers nodig dan bij een diner in buffet vorm.

Diner CATERING OFFERTE

Als je al (precies) weet wat voor een diner catering je wilt en je rap een voorstel voor wilt ontvangen, geef dan de details door via het offerte formulier : aantal gasten, datum en wensen. Wij maken een voorstel op maat.

Mail mij via  job@zingfood.nl of bel me via +31 (0) 6 2459 3128 voor een maatwerk diner offerte.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.