Home » Onze catering services » Lunch Catering

Lunch catering in Amsterdam

Onze lunch catering service in Amsterdam is waar het 12 jaar geleden allemaal mee begon. Lunch service zit in ons DNA en door de jaren heen inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service catering bedrijf. Met onze lunch service richten we ons met een gezonde lunch op groepen ‘bewuste eters’. Bij ons dus geen wit puntje met kaas maar lunch gerechten waar je nieuwe energie van krijgt. Hoe groter de groep hoe leuker de lunch!

Ons lunch aanbod en menus

Ons lunch aanbod bekijken kan op de hoofdpagina van lunch menus. Je kunt ook direct door naar sandwiches en wraps, salades, soepen en quiches of direct de prijzen van catering voor verschillende lunch combinaties en menu’s bekijken.

Lunch service voor groepen bij meetings

Onze lunch service is er voor luxe of verwen-lunches voor groepen zoals bij evenementen, congressen, meetings, vergaderingen en crew catering. We zijn er niet voor de dagelijkse lunch of voor het bestellen van een paar broodjes.

Lunch catering offerte

Snel een voorstel voor gezonde lunch catering in de mail ontvangen? Voer op het offerte formulier het aantal gasten/eters in, de datum en de lunch wensen. Wij maken dan snel een lunch offerte op maat.

Mailen kan ook naar job@zingfood.nl of bel met Job via +31 (0) 6 2459 3128 voor een lekkere en gezonde lunch..

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.