Home » Over ZING » Biologische Catering

Biologische catering in Amsterdam

Woon of werk je in Amsterdam of omgeving en kies je vanuit je persoonlijk achtergrond of die van je organisatie bewust voor een cateraar die het liefst met biologische ingrediënten werkt? Dan heeft het concept ‘biologische catering’ weinig uitleg voor je nodig.

Wij werken zo veel mogelijk met biologische en fairtrade producten.  Zo veel mogelijk want het is helaas niet altijd mogelijk om in alle seizoenen, alle producten biologisch en tegen scherpe prijs te krijgen. Daarnaast maken we graag gebruik van (verse) producten uit de regio. Niet alleen omdat dit het bij een verantwoorde manier van ondernemen hoort, maar ook vanwege de verhalen achter de producten en natuurlijk de heerlijke smaak.

Wil jij  graag meer weten wat wij je aan biologische catering met vlees van biologisch gehouden dieren kunnen bieden? Vraag dan bij ons je offerte aan.

Kost biologische catering meer?

Mocht je er nog niet uit zijn of het biologisch of reguliere catering wordt dan is het belangrijk om te beseffen dat biologische catering doorgaans meer kost dan gewone catering. Biologische producten, en dan met name vlees en vis,  zijn nu eenmaal vaak duurder dan reguliere producten.

Ben je opzoek naar kwaliteit en een cateraar die u gerechten maakt die lekker, origineel en met liefde gemaakt zijn dan mag je ons gerust vergelijken met reguliere cateraars die in dezelfde categorie vallen.

De vraag ‘wat kost biologisch mij extra’ krijgen we vaak van klanten en is begrijpelijk. Je wilt graag puur en onbespoten eten maar je bent bang om ‘duur’ of ‘duurder’ uit te zijn.

Ons advies: vraag een offerte aan!

biologische druiven

Gewoon goede catering in Amsterdam

Vaak krijgen we catering aanvragen die niet perse biologisch geproduceerd hoeven te worden. Als we dat nog niet weten en vragen ‘waarom kies je voor een biologische cateraar?’ krijgen we als antwoord een verbaasd ‘Hoe zo? We zoeken gewoon een goede cateraar!’.

De meeste van onze klanten zijn dan ook gewoon op zoek naar lekkere hapjes, een goede lunch catering of een goed verzorgde diner catering in Amsterdam. Het eten moet lekker zijn, het moet er verzorgt uit zien, de offerte en afspraken moet goed zijn en de service goed en met een glimlach. Als het dan ook nog bio is dan is dat mooi meegenomen. Voor ons dat prima. Wij koken biologisch omdat we het fijn vinden als de ingrediënten met respect voor omgeving, dier en mens zijn gegroeid. Dit is ook de reden waarom we voor zo veel mogelijk Fair Trade producten kiezen. Het is toch mooi dat als wij lekker eten de mensen die onze ingrediënten gemaakt hebben er ook van kunnen eten?

Voor een vrijblijvend voorstel of prijsindicatie voor catering in Amsterdam voor groepen vanaf 30 personen kun je hier het offerte formulier invullen.

Comments
 • Nadia

  Hoi,

  Dinsdag 18 februari hebben wij op ons kantoor een co-creatie sessie met zo’n 8 mensen + 2 van ons. Omdat we onder een hoge tijdsdruk werken en veel aan het knippen, plakken, lopen, tekenen zijn zou ik graag een leuke (en natuurlijk bio) lunch willen waarvoor we niet hoeven te zitten. Denk aan kleine sandwiches, hapjes, e.d en goede verse sappen bijvoorbeeld.

  En als het er dan ook nog eens leuk uit zou zien, zonder dat ik daar iets voor hoef te doen zou dat precies zijn wat ik zoek.

  Kortom, kan dat voor 10 personen?
  Zo ja, wat heb ik dan?
  En wat zou het kosten

  We zitten in het centrum (binnenkant 20) van amsterdam.

  Alvast bedankt voor je tijd.

  Fijne dag!

  Nadia

Leave a Comment

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.