Bij catering van evenementen waar ook koffie service en/of thee service worden ingezet zijn zoete hapjes en gebakjes een feestelijke aanvulling. Geen geslaagd walking diner zonder een paar lekkere zoete hapjes als in de vorm van kleine toetjes.

IMG_0960

Op de foto hierboven de zoete tartelettes of Minimini’s.  Foto credit: Laura van Dam

Zoete hapjes en Amsterdamse patisserie

Omdat de Amsterdamse banketbakkers hierin beter zijn dan wij kopen wij, in overleg met u, de zoete hapjes, madeleines, macarons, tartelettes,koekjes, cakejes, fruit-taartjes, gebakjes, bonbons, tartlettes, petit fours en snoepjes voor uw catering in. Samen kijken we welk aanbod van lokale Amsterdamse patissiers zoals bijvoorbeeld de bekende Holtkamp of het frans georiënteerde Petit Gateau in de Haarlemmer straat het beste bij u evenement en gasten passen.
We zorgen voor een complete zoete catering service dus samen met de koffie en de thee service of indien gepast een lekkere dessert wijn of likeur.

Catering van zoet hapje of toetje?

Neigt uw ‘zoet hapje’ meer naar een toetje dan maken we deze natuurlijk zelf in in keuken in Amsterdam. Klassieke toetjes zoals chocolade mouse van pure chocolade met of zonder Cointreau , tiramisu, crème brûlée en hangop gaan er bij uw gasten in als koek. Daarnaast maken we meer gezonde toetjes zoals kwark met rood fruit, bananen chia-pudding in verschillende variaties of Vietnamese Mung Bean Pudding (Che Kho).

IMG_1031

Gezonde zoete hapjes maar dan vloeibar

IMG_1275      IMG_1280

Wilt u uw gasten zowel zoet als gezonde hapjes en drankjes voorzetten? Wat dacht u van een bananen-avocado smoothie? Een shot van rauwe chocolade met maca? Sinaasappel wortel met chia zaad? Uw gasten gaan na de pauze stuiterend van de energie weer verder met het programma en na afloop fris naar huis.

Offerte catering van zoete hapjes

Loopt het water het u van al die zoetigheid al in de mond? Bent u op zoek naar klassieke, originele of exotische zoete hapjes of toetjes? Ga voor een catering offerte in en rond Amsterdam met zoete hapjes verder naar het offerte formulier.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.