Home » Catering Evenement » Congres of vergadering

Catering congres of vergadering in Amsterdam

Op zoek naar catering voor een vergadering of congres? Ondertussen vooral druk met de inhoudelijke organisatie? Ga in zee met  een cateraar die met u meedenkt!

Wij denken graag met u mee over vragen zoals: ‘Hoe zorgen we voor een goede logistiek van eten en drinken?’ , ‘Zorgen we voor een flinke variatie in het aanbod of houden we het simpel?’,  Hoe gaan we om met speciale diëten?  en ‘Hoe zorgen we ervoor dat de deelnemers na de lunch weer met energie aan de slag kunnen?

Wij brengen een ruime ervaring met catering voor  ‘meetings’.

Grote aantallen zijn welkom: 5.000 stuks luxe verpakte sandwiches of 2.000 soepen geserveerd vanaf een buffet in uw eigen huisstijl?

Geen probleem! Een luxe espresso bar met een capaciteit van 3.000 handgemaakte koffie’s per dag met barista service? Doen we! Een sap bar met verse sappen en yoghurt fruit shakes om de energie van de deelnemers op peil te houden? Gaan we regelen!

Leg uw catering vraag en het profiel van uw bezoekers voor uw volgende meeting bij ons neer via e-mail of vul het offerte aanvraag formulier in.  Bellen mag natuurlijk ook: 06-2459 3128

 

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.