Home » Catering Evenement » Catering Kerstmis

Catering Kerstdiners

Wij bieden u kerstmenu’s van 3, 4 en 5 gangen voor catering kerstdiners. De menu’s zijn voorbeeldmenu’s van wat wij lekker en leuk vindenom te maken en te serveren. Heeft u zelf al een kerstmenu bedacht en zoekt u een cateraar om het voor u te koken en te serveren dan bent u bij ons ook welkom!

kerstkoekjes op houten plank

kerstkoekjes op houten plank

Drie gangen Kerstdiner

Catering Kerst –  de kosten

Menuprijzen voor catering van kerstmenu’s in en rondom variëren tussen de €38,50 en €58,50 per persoon.

Prijzen zijn afhankelijk van groepsgrote en wel of geen afname van een drankenarrangement.

Bijkomende kosten bij Kerstcatering

Afhankelijk van wat er bij u op lokatie wel of niet aanwezig is kan het zijn dat er bedienend personeel, koks en huur van materialen nodig is. Offertes maken wij altijd op maat en stemmen we af volgens uw wensen.

Catering offerte voor Kerstfeest en kerstdiner

Wij denken graag met u mee over de opties voor het kerstfeest bij u op kantoor. De eerste stap is een e-mail naar job@zingfood.nl of het catering offerte formulier versturen. Of bel direct met Job via +31 (0) 6 2459 3128 .

Catering Kerstlunch en Kerstontbijt

Los van diners worden wij ook blij van catering verzorgen voor Kerstlunches en Kerst-ontbijten. Vroeg op staan voor een Kerstonbijt vinden wij prima als het maar voor levering in de regio Amsterdam is. Vraag hier uw offerte aan met al uw kerst catering wensen!

Showing 18 comments
 • Kira

  graag z.s.m. een offerte voor een catering van kerstlunch op 21 december (om 12.30/13.00 starten we)
  55 personen in Amsterdam (nabij Sloterdijk)

 • Stephanie

  Wij zijn een scholen gemeenschap in Amsterdam Noord en organiseren elk jaar een kerstevent voor al onze medewerkers.
  De datum van het event is op donderdag 20 december as. van 16:00 tot 18:00 uur. Het gaat om ongeveer 150 medewerkers.

  Wij zijn op zoek naar een cateraar die het volgende kan verzorgen in het kort;
  • Hapjes (ongeveer 3 p/p)
  • Een soepje of iets dergelijks
  • Warme dranken (Chocomel en Gluhwein)
  • Koude dranken (fris, sap, bier en wijn)
  • Personeel voor het bemannen van de ‘bar’ en de hapjes rond te brengen.

  Mocht bovenstaande mogelijk zijn, dan ontvangen wij graag een offerte.

  In afwachting van uw reactie. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

 • Annemieke

  Voor een intiem kerstfeest zouden we graag een 3 of 4 gangen menu geserveerd willen hebben op on kantoor in Amsterdam. Het zou gaan om ongeveer 65 personen. Graag zou ik hiervoor een full service catering offerte willen ontvangen met menu, bediening, drankjes. Ik hoor het graag, veel dank.

 • Alfred

  We zijn bezig met de voorbereidingen van een kerstdiner voor onze vriendengroep. De meeste zaken zijn in kannen en kruiken waaronder de locatie ( op Herengracht in Amsterdam), de cateraar dient echter nog te worden geregeld. De locatie heeft geen keuken waar we voor 50 personen drie gangen kunnen voorbereiden en daarnaast zijn we ook niet de keukenprinsen die we graag zouden willen zijn. Voor de catering van het eten hebben we een budget begroot dat tussen 1250 en de 1500 euro ligt. Als je een heel gaaf voorstel hebt waardoor het een paar euro duurder is zullen we de rekenmachine er nog een keer op na slaan of dat dat mogelijk is. We hebben zelf borden, bestek, glazen en wijn voor bij het diner. Als het eten geserveerd wordt in schalen/pannen kunnen we dit afwassen en weer afleveren op de gewenste locatie. We zijn benieuwd naar leuke en lekkere ideeën voor het diner en staat open voor heel erg veel.

 • Franca

  Graag hoor ik of het op deze korte termijn nog mogelijk is om catering voor een kerstdiner aan huis te organiseren via jullie op 16 december aanstaande. Het is voor 38 personen en moet een toegankelijk diner zijn. Ik hoor graag wat jullie voor ons kunnen betekenen.

 • Jolette

  Ik organiseer een kerstdiner voor mijn bedrijf. Ik vroeg me af wat u kan aanbieden voor 65 man qua eten en ook qua wijnen en daarbij welkomstdrankje? We hebben zelf al tafels en stoelen en ook bestek, glazen en borden, of leveren jullie dit ook?

 • Monique

  Ik zag dat u een ‘catering kerst 2016’ document heb en vroeg me af of dit het ‘vast egerecht’ is dat u bied in de kerst periode of zijn er andere mogelijkheden. Het gaat om 150 gasten op 21 december. Het budget is niet zo groot +/-35-40 euro per persoon…

 • Tim

  Graag een offerte voor een kerstdiner op woensdag 21 december voor 85 personen
  19.30 uur aan tafel, start met eerste gang
  4-gangen menu, bestaande uit:
  Voorgerecht/amuse
  Hoofdgerecht
  Kaasplankje
  Nagerecht
  Het gaat sec om het diner. Wijn/borden/aankleding etc. worden door ons zelf geregeld.
  Graag ontvangen we een offerte op basis van bovenstaande informatie. 1 met serveren en 1 zonder serveren

 • Alice

  Voor een privé-evenement (kerstdiner aan huis, 50 personen, 3-4 gangen, bio vlees of vega) zoek ik een goede cateraar. Jullie waarden spreken erg aan. Is dit iets wat jullie zouden kunnen doen? Zo ja, dan ontvang ik graag wat meer informatie (menu-voorstellen, prijsopgave, mogelijkheden van catering aan huis of afhalen). Alvast hartelijk dank.

 • Alice

  Voor een privé-evenement op 25 of 26 december (kerstdiner aan huis in Amsterdam , +/-25 personen, 5-6 gangen, biologisch vlees of vega) zoek ik een goede cateraar. Jullie waarden spreken erg aan. Is dit iets wat jullie zouden kunnen doen? Zo ja, dan ontvang ik graag wat meer informatie (menu-voorstellen, prijsopgave, mogelijkheden van catering aan huis of afhalen). Alvast hartelijk dank.

 • Merle Wils

  Hoi,

  Ik ben op zoek naar een lekkere ambachtelijke brute en biologische kerstlunch voor ons 20 koppig team op 24 december.
  Zouden jullie tijd hebben en hier een voorstel voor kunnen doen?
  Ik zie gezonde ongesneden broden voor me, goede olijfolie met zeezout, hapjes en een of 2 goede warme dingen (soep? + nog iets?)

  Groet,
  Merle
  Big Shots

 • Sanny van der Krogt

  Op donderdag 24 december vanaf 12.00 willen wij een kerstlunch organiseren voor ons team van Big Shots voor 35 man.

  De bedoeling van deze kerst lunch is ‘fair’ eten en daarom ook graag biologisch. Wij willen lekkere salades, broden maar ook warmere hapjes (soep etc.) gepast voor een lunch met een biologische uitstraling. Wij hebben ook vegetariers in ons midden. Wij staan graag open voor jullie adviezen en zouden graag een klein menu idee van jullie ontvangen.

  Zouden jullie mij voor 12.00 een idee toe kunnen sturen met daarbij een offerte? Dan ga ik dit voorstellen aan de kerstorganisatie team en komen wij zo snel mogelijk bij jullie terug.

  Groet!

 • Fay Tholen

  Beste heer,mevrouw,

  Op vrijdag 18 december geven wij een kerstfeest. Deze start om 16.00 uur.
  om 17.30 / 18.00 uur start het diner, maar voorafgaand daaraan willen wij onze collega’s 2 amuses aanbieden.
  Graag wil ik een offerte ontvangen voor onderstaande hapjes (in totaal 250).

  25x tortillawrap gevuld met rode bietjes, walnoten & wilde spinazie 25x tortillawrap gevuld met geroosterde paprika, romige geitenkaas & munt 50x hollandse garnalen cocktail 50x rolletje gerookte zalm met limoenroomkaas 50x soja rosbieg gerold in nori met gember en komkommer 50x mini focaccia BLT met zongedroogde tomaten, ricotta, parmaham en rucola

  Hopelijk kunt u mij deze z.s.m. toesturen.

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  Fay Tholen

 • Anne Nynke Jansma

  Hallo daar!

  Kerstdiner op 18 december,15-20 pesonen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor een kerst diner (bijvoorbeeld zo’n 4 gangen diner) op vrijdag 18 december voor 15- 20 personen.
  Er is in ieder geval 1 vegetarier bij (wellicht nog meer, moet nog even navraag doen). Is het mogelijk om een offerte voor verschillende opties te ontvangen?

  Vriendelijke groeten,
  Anne Nynke Jansma

 • Lennard

  Voor mijn werkgever, het advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef advocaten verzoek ik een offerte voor in december 2015. Het betreft een diner voor 35 personen vanaf 18:00 uur, et starten met een borrel ene hapje en wat statafel garnituren. Aansluitend om 19:00 een 4 gangen diner. Tevens dienen wij verschillende spullen te huren, zoals serviezen, bestek, tafellinnen, tafel, stoelen, 3 statafels en glaswerk.

  Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

 • Kate

  Wij willen graag een kerst diner organiseren op ons kantoor voor 32 personen op 18-12-2015. Het thema is christmas chique, dus iedereen komt in pak en cocktail jurk. We dachten zelf aan 4 gangen…het liefst zouden we een traditioneel diner willen hebben met Turkey of Roast of een heel varken…maar goed. Ideeën zijn welkom.

  Vis, vlees of iets chique (garnalen, kreeft, coquilles?). We hebben drie vegetariërs. Daarnaast dessert van kaas en/of iets zoets. Daarna koffie, thee, likeurtje? Bijpassende wijnen rood en wit. Graag linnen op tafel en bestek, glazen. Moeten we dit zelf huren? Eventueel ook decoratie voor op tafel?

  Inloop 18:00-19:00 of is een uur inloop te lang?
  19:00 aan tafel tot ….. 23:00?

  Na het diner?
  We zijn er nog niet helmaal uit of we een dj huren en een feestje op kantoor bouwen of dat we naar een leuke kroeg in de buurt gaan….Ideeën zijn welkom.

 • Job

  Beste Nadia, december (en zeker de data die jij aangeeft) is een zeer drukke maand met Kerst cateringen in Amsterdam. Ik begrijp dat jullie naast een keuken vooral op zoek zijn naar een ruimte om met 50 personen te dineren. Mijn advies is om eerst een ruimte zonder keuken te zoeken. Dat is een stuk makkelijker. Je kunt dan altijd nog improviseren qua keuken en/of ieder lid van de vereniging kan thuis wat voorbereiden. Laat maar horen als we je nog verder kunnen adviseren 🙂

 • Nadia

  Beste,

  Ik ben van AEGEE-Amsterdam, dit is een studentenvereniging in Amsterdam. Wij willen graag een diner organiseren voor ons kerstevenement.
  Het gaat om een diner van +- 50 mensen en dan zouden we graag zelf willen koken als dat ook nog zou kunnen (dus gebruik van de keuken). Het gaat om 18 of 19 december. Het is voor ons een kerstdiner.
  Wat zijn de mogelijkheden?

  Ik hoor graag van jullie!

  Met vriendelijke groet,
  Nadia Chettouf

Leave a Comment

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.