[mk_page_section bg_color=”#372707″ bg_repeat=”no-repeat” sidebar=”sidebar-1″][vc_column width=”2/3″][mk_custom_box padding_horizental=”40″][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#000000″ size=”36″ font_weight=”600″ letter_spacing=”1″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]
Menus voor dinerpakketten
[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false” el_class=”white-text” css=”.vc_custom_1603200948578{margin-bottom: 0px !important;}”]
Menus voor feestelijke diners geleverd als maaltijdpakketten (meal kits) bij je collega’s of klanten. Luxe vlees, vis of vegetarische menus voor (kerst)diners geleverd als pakket om thuis af te maken. Kies een voorbeeldmenu of vraag ons om maatwerk.
[/vc_column_text][/mk_custom_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”sticky-form”][vc_column_text visibility=”hidden-nb” css=”.vc_custom_1594652398450{margin-bottom: 0px !important;}”]This form does not exist[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” css=”.vc_custom_1584598846269{background-color: #f4f7fc !important;}”][vc_column width=”2/3″][mk_padding_divider][mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”inherit” icon_image=”https://www.zingfood.nl/wp-content/uploads/2020/07/dinner-catering-mediterraan-menu-header.jpg” title=”Wild menu – dinnerpakket-” title_size=”25″ title_weight=”bold” title_color=”#000000″ title_top_padding=”20″ title_bottom_padding=”25″ align=”left” el_class=”menu-box”]
Voor
Frisse salade met gerookte eendenborst en een zoetzure frambozendressing
Soep
Romige soep van gemengde paddenstoelen met tijm en peterselie
Hoofd
Ree biefstuk met rode port en sjalot saus
Groene asperges met balsamicoazijn
Puree van geroosterde pastinaak
Toe
Groene panna cotta met gekarameliseerde pistachenoten
Kaas
Kaasplankje met 4 soorten kaas en vijgenchutney
[/mk_icon_box2][mk_icon_box2 icon_type=”image” icon_size=”inherit” icon_image=”https://www.zingfood.nl/wp-content/uploads/2020/07/diner-catering-aziatisch-menu-header.jpg” title=”Vegetarisch menu – dinnerpakket -” title_size=”25″ title_weight=”bold” title_color=”#000000″ title_top_padding=”20″ title_bottom_padding=”25″ align=”left” el_class=”menu-box”]
Voor
Cocktail van sinaasappel, rucola, munt,
pistache, kokosnoot
met een frisse sjalot vinaigrette.
Soep
Pastinaaksoep met appel & tijm
Hoofd
‘Beet Wellington’
Ovengerecht geinspireerd door de ‘beef’ versie met een vulling van rode biet, paddenstoelen, sjalot, knoflook en met een korst van bladerdeeg
Groene salade met Franse honing mosterd dressing
Toe
Crème brûlée met kardamon
[/mk_icon_box2][mk_padding_divider][vc_column_text visibility=”visible-nb” el_class=”sticky-form” css=”.vc_custom_1584604568348{margin-bottom: 0px !important;}”]This form does not exist[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]