Offerte Catering Amsterdam

 In

Er zijn veel aanbieders van catering in Amsterdam en je wilt een voor je evenement de best passende catering service die aansluit bij je vraag, budget, je gasten en je evenement. Je gaat natuurlijk voor het lekkerste menu, gemaakt met de beste ingrediënten door koks met liefde voor hun vak. Natuurlijk met goede en vriendelijke service voor een goede prijs. Ga hier direct naar ons catering offerte formulier om snel een voorstel met prijsopgave te ontvangen.

Prijsopgave catering in Amsterdam of omgeving

Waarschijnlijk vraag je bij verschillende catering bedrijven in Amsterdam offertes aan om zo tot een beste keuze te komen. Als je goed wilt kunnen vergelijken is het handig voor ons (en de andere cateraars) als je een budget hebt vastgesteld voor wat je aan de catering uit wilt geven. Dit is handig als richtlijn voor ons als cateraar en handig voor jou om straks te vergelijken wat verschillende cateraars je aanbieden. Los van het catering-budget geven we je hierbij nog wat punten die het uitwerken van een voorstel en catering prijsopgave voor ons als cateraar makkelijker maken.

Tips voor het aanvragen van catering-offertes in Amsterdam:

1.    Hoe meer details over je evenement, receptie of feest hoe beter we ons in je vraag kunnen verplaatsen en hoe beter het voorstel wordt.

2.    Geef duidelijk aan wat je in gedachte hebt als catering product en catering service. Een paar voorbeelden: staande receptie, lopend buffet, sitting diner, walking diner, crew catering, lunch in buffetvorm,  personeelsfeest, verzorging van een complete bruiloft, etc..

3.    Wij leven ons graag in en horen graag wie de gasten zijn, waar ze vandaan komen, uit welke beroepsgroep en wat voor een leeftijden ze hebben.

4.    Laat de catering service  het programma weten van je gasten gedurende de dag dat je ze wilt laten verzorgen.

5.    De aanleiding van het evenement. privé feest, bedrijfsfeest, vergadering, festival, bruiloft, opening. Laat ons weten waarom uw bij elkaar komt en een catering offerte wilt ontvangen.

6.    Het aantal gasten dat u gaat ontvangen. Afhankelijk van het soort evenement en de soort catering die je wenst kunnen wij doorgaans vanaf 10 personen aan de slag.

7.    Tijden: hoe laat je wilt dat de cateraar op locatie is en hoe laat de service van start gaat.

8.    De eindtijd van de service is natuurlijk ook belangrijk voor ons.

9.    De tijden van de locatie: hoe laat kunnen we er als cateraar in en hoe laat moeten we weer weg zijn.

10.    Wel of geen personeel van de cateraar aanwezig. Graag leveren wij uw personeel om bij u op locatie service te verlenen. Met veel plezier bouwen we alles op, verzorgen we de catering van A tot Z en breken na afloop alles weer af zodat je de ruimte weer schoon terugvindt als of er niets gebeurd is.

11.    Afhankelijk van het aantal gasten dat je wilt ontvangen kun je ook besluiten om alleen eten of drank door ons te laten leveren. Wij noemen dat ‘drop off catering’ we bereiden de gerechten voor in onze keuken. Zorgen dat alles mooi op schaal zit en leveren het bij je af. Als je het wilt zetten we het ook nog klaar op de daarvoor bestemde plek en vertrekken dan om na afloop de schalen en spullen weer op te halen. Combinaties zijn ook mogelijk: wij leveren een aantal service medewerkers en vanuit je organisatie/familie of vriendenkring lever je een aantal mensen die meehelpen. Wij doen het moeilijke of lastige werk en jullie het makkelijke.

12. Over de locatie waar je geleverd wilt worden. Is deze van jouw of je organisatie? Is deze gehuurd en is er toestemming geregeld om een externe cateraar mee te nemen? Zijn er bepaalde regels of voorwaarden waar we rekening mee dienen te houden?

Als biologisch cateraar werken we met wat langere besteltijden dan een reguliere cateraar. Afhankelijk van uw vraag moeten we voor sommige ingrediënten echt op zoek. Even snel naar een biologische groothandel rijden is er voor ons niet bij. Het is daarom fijn dat zodra je een datum hebt je ook direct een catering offerte aanvraagt.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Afhankelijk van je wilt kun je ook voor kleine groepen bij ons terecht maar echt blij worden we van grote aantallen gasten! Tien is leuke 100 nog leuker en 1.000 is te gek en 10.000 is fantastisch . We schrikken niet van grote groepen, we hebben de ervaring en zijn er zijn er logistiek klaar voor.

Het catering offerteformulier is handig maar een e-mail sturen aan  Job Smulders mag natuurlijk ook.

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Simone

  Beste,

  Kunt u mij een offerte/voorstel sturen voor het verzorgen van de lunch van maandag 16 februari t/m vrijdag 20 februari, om 12.00 uur.
  ma t/m do: 120 personen
  vrij: 60 personen

  Het gaat om een eenvoudig te pakken broodje (o.i.d.), hoeft niet fancy, wel gezond 🙂
  Tevens melk, karnemelk, sap, fruit.

  Alvast dank!
  Vriendelijke groet,
  Simone Lemsom

 • Ine Bruijns

  Hallo,
  Zondag 7 september a.s. vier ik mijn 65e verjaardag met kinderen en kleinkinderen in het huis van mijn schoonzoon in Berghem, Noord-Brabant. We zijn met zeven volwassenen en zeven kinderen (4 t/m 11 jaar). Sommigen van ons zijn vegetariër. Ik heb op internet in die omgeving geen biologische cateraar kunnen vinden die voor kleine gezelschappen werkt. Daarom vraag ik me af of jullie daags daarvoor, op zaterdag 6 september, bij mij thuis in Amsterdam een lunch en (als avondmaaltijd) vegetarische hapjes en vis- en vleeshapjes plus bijvoorbeeld een pastasalade kunnen leveren, die ik dan de volgende dag kan meenemen naar Brabant. Is dat mogelijk en kunnen jullie me een prijsindicatie geven?

  Met vriendelijke groet,
  Ine Bruijns

 • Merlijn

  Goedemiddag,
  8 augustus ga ik trouwen. We houden het huwelijk vrij klein dus we willen het thuis in onze grote tuin vieren, diner en feest.
  Onze wensen:
  Na terugkomst van onze ceremonie prosecco en een hapje aansluitend een diner. Het aperitief en diner (gewoon drie gangen met niet teveel poespas) zullen we vieren met onze naasten, dit is 32 volwassen en 9 kinderen.
  Hierna willen we een feest geven voor 90 pers. Wijn/bier en fris en drie tot 4 snackjes.

  Zou u deze wensen in een offerte kunnen samenstellen? Hartelijk dank!

  Vriendelijke groet,
  Merlijn

 • Sanne Meulman

  Goede morgen,

  Voor 6 mei zijn wij op zoek naar een cateraar die het volgende kan verzorgen:
  – Voor 60 personen een buffet met soep, broodjes en drinken. Inloop van de mensen is tussen 17.30u en 18.00u. Graag incl. iemand achter het buffet, zodat die bijv. soep in kan schenken.
  – Rond 19.00u en 20.00u is er een korte pauze waar drinken (koffie/thee/water/fris) klaar moet staan.
  – Op de locatie (Jan Tooropstraat 647) is een simpele keuken aanwezig zonder materialen, dus glazen, borden, soepkommen, bestek, buffettafel etc moeten meegenomen worden.
  Kunnen jullie dit verzorgen?
  Zo ja, zouden jullie dan – het liefst vandaag nog – een offerte kunnen sturen? We zitten vrij strak in het budget, dus zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

  Ik hoor het graag, alvast bedankt.

  Hartelijke groet,
  Sanne Meulman

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.