We zijn dol op lunch en lunchpakketten. We maken ze het liefst gezond en met lekere wraps of sandwiches met brood van het Vlaamsch Broodhuys. Als het kan met een warme quiche of een lekkere tabouleh, linzen of quinoa salade. Als uw budget het toestaat maken we luxe lunchpaketten met maaltijdsalades, verse jus d’ orange of als er wat te vieren valt met wijn, bier, champagne en hartige snacks.

 

Verse sappen uit de juicer

Prijzen van lunchpaketten catering

Onze lunchpakketten voor groepen verschillen van meer regulieren sandwiches en broodjes met fruit en een sapje tot de meer luxe varianten met wraps met wilde biologische zalm, verse sapjes uit de slow juicer, quiches, salades, etc… We werken alleen op basis van offerte en de prijzen variëren van €15,- per lunch pakket tot €25,- per lunch pakket.

 

Maaltijd quiche 1 persoons 11 cm
Maaltijd quiche 1 persoons 11 cm

 

Mini quiche 7,5 x 3,5 cm in foodbox
Mini quiche 7,5 x 3,5 cm in foodbox
Cridité box met rauwkost
Crudité box met rauwkost
Flesje van Happy Coco met rauw coconoot water 250 ml
Flesje van Happy Coco met rauw coconoot water 250 ml

Catering van lunch zakjes of ‘lunchpakketten’

Wij maken verpakte lunches in een bruine papieren zak of ‘lunch box’ op maat en helemaal in overleg met jou. Je wilt je gasten goed verzorgen of trakteren op een lekkere lunch en ze zijn ‘onderweg’ of er is simpelweg te weinig ruimte om ze aan tafels te laten eten dan kunnen ‘lunchpaketten’ (in bruine papieren zak of mooie bruine of witte doos) een goed alternatief zijn.

Offerte Catering Lunchpakketten

Als je interesse hebt in een voorstel voor lunchpakketten mail ons dan via job@www.cateringamsterdam.com met een omschrijving van je evenement en plannen zodat we een offerte kunnen opstellen die op jouw specificaties, aantallen en budget gebaseerd is

Wat we allemaal in onze lunchpakketten kunnen stoppen

 • Sandwiches & Wraps in alle smaken
 • Zoete broodjes zoals krentebol, croissants of ‘pain aux chocolate’
 • Mini fruitsalades
 • Kleine of grote hartige salades
 • Bakjes met tomaatjes en stukjes wortel en komkommer
 • Bakje oude kaas met mosterd (snack)
 • Sappen, wijn, bier, fris
 • Zakjes chips, nootjes, droge worstjes

Lekker makkelijk voor dagtochten, grote (sport) evenementen en picnics!

Mis je wat lekkers wat je in gedachten had maar er niet bij ziet staan? Mail of bel ons dan maken we een lunch of dinerpakket op maat voor jouw groep.

Mail ons op: job@www.cateringamsterdam.com

Bel ons op 06-2459 3128

Voorbeeld catering van luxe lunchpaketten

Drank

Earth Water
Landgoedsap (appel, peer of appel-aardbei)
Extra optie: Rode of witte wijn 0,25 cl en/of Bier per 0,33 cl *

Snacks

Blokjes oude Rijpenaer kaas met mosterd.
Komkommer, wortel en cherry tomaatjes mix.
Chips (mini) parika of naturel

Salade

Tabouleh: Arabische bulgursalade met verse munt, paprika, peterselie, wortel, rozijnen en fetakaas. Aangemaakt met extra virgin olijfolie en citroensap

Wrap

Humus Veggie: humus met gegrilde parika, tomaat en rucola.

of

Salami met gebakken rode parika en rucola

Fruit

Appel of Banaan *

Candy Bar

Tony Chocolonely reep * of Stroopwafel (per 2) *

Catering van de lekkerste lunchpakketten in Amsterdam

Het ‘Nederlandse’ lunchmenu bestaat doorgaans uit: huisgemaakte soep (vegetarisch) warm en verpakt in kartonnen bekertjes, verschillende smaken sandwiches, fruitmand, biologische melk en karnemelk, biologische appelsap.

Lunch catering ‘on the move’ of voor plekken waar een lunchpakket het handigst is: Ons meest verkochte lunchpakket bestaat uit sandwiches, appelsap, melk en fruit. Luxe lunchpakketten kunnen variëren van individueel verpakte salades tot complete picknicks. Wilt u een lunchpakket voor een sportevenement dan dan kunnen wij u een aangepast lunchmenu aanbieden. Een lunchpakket voor wandelaars of fietsers? Vegetarisch, veganistisch, glutenvrij? Alles kan! Voor een vrijblijvend voorstel of prijsindicatie kunt u het offerte formulier invullen.

9 Responses

 1. We zijn een groot co-working gebouw aan het ontwikkelen in hartje Amsterdam. De eerste verdieping met de eerste 70-90 huurders gaat binnekort open. Tot dat we een eigen keuken hebben zouden we graag elke dag goede gevarieerde lunchboxen willen aanbieden aan onze huurders.

  Is het mogelijk om voor rond de 8 euro per lunchbox iets moois samen te stellen?

  Hoe ver van te voren hebben jullie exacte aantallen van lunchboxen nodig. Dus kunnen we per dag het aantal lunchers doorgeven?

 2. Wij zouden graag een broodjeslunch voor 60 personen bestellen voor 2 september. Onze voorkeur gaat uit naar luxe vegetarische broodjes en eventueel een salade. Daarnaast horen we graag de mogelijkheden voor sapjes. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten hiervoor zijn.

 3. Ik heb een vraag met betrekking tot de lunchmogelijkheden. Wij verkrijgen elke week standaard een lunch op kantoor, maar bekijken nu de mogelijkheid om op dinsdag 24 mei voor de verandering eens een andere lunch te proberen. Hiervoor ben ik bij jullie en de lunchpakketten uitgekomen! Graag zou ik willen weten wat hierbij de mogelijkheden zijn voor een lunch voor ongeveer 35-40 mensen (precieze aantal is pas later bekend).

  Onze wensen:
  – Een biologische, (super) gezonde lunch! Als ik naar de inhoud van jullie lunchpakketten op de site kijk, zat ik hierbij zelf bv. te denken aan gezonde sandwiches / wraps, mini fruitsalades en de kleine / grote hartige salades + sap. Maar ik sta volledig open voor suggesties! Jullie hebben hier natuurlijk meer ervaring mee dan ik.
  – Geen alcohol in de pakketten.
  – Ten minste twee notenvrije (!) lunchpakketten. Wij hebben namelijk twee medewerkers met een ernstige notenallergie, die wij graag ook veilig mee willen laten eten. Als dit apart verpakt geleverd kan worden zou dit top zijn! Plus genoeg vegetarische opties.
  – Hiernaast hebben wij een medewerker die niet teveel suikers mag eten. Kunnen jullie hier ook iets voor ons in betekenen? Misschien ook apart een enorm gezond lunchpakket zonder suiker / met weinig suikers?
  – Diversiteit in de lunchpakketten – bv. verschillende sandwiches / wraps en salades e.d., zodat iedereen zelf nog een beetje kan kiezen wat ze willen eten. En bv. misschien lunchpakketten waarbij de broodjes centraal staan, en lunchpakketten waarbij de salades meer centraal staan. Wij hebben namelijk een aantal eters die meer van salades houden en een aantal die meer van brood houden.

  Hierbij nog een laatste vraag: is het mogelijk om de inhoud van deze lunchpakketten los geleverd te krijgen (behalve de notenvrije en suikervrije lunchpakketten? Wij hadden hierbij het idee om de inhoud dan los neer te zetten in een soort van buffet vorm, waarbij iedereen dan zelf hun producten kan kiezen.

  Zo opgeteld zijn het aardig wat wensen, dus ik ben zeer benieuwd met welke ideeën / voorstellen jullie komen! Ik zie de voorstellen in ieder geval graag tegemoet.

 4. Op 15 april organiseren wij een interne bedrijfsdag. Graag bestellen wij gedeeltelijk bij u de lunch.

  Is het mogelijk om om 12.00 uur 75 sandwiches te bestellen (wat zijn de mogelijkheden? Wij kunnen de sandwich menukaart niet openen)?
  Daarnaast lazen we ook dat het mogelijk is om mini quiches te bestellen. Graag bestellen we 50 mini quiches (25 vega en 25 vis/vlees).

  Alvast bedankt. We zien de offerte graag tegemoet.

  Groeten,

  Moniek

 5. Voor de opnames van een nieuw televisieprogramma ben ik op zoek naar een cateraar die onze lunch wilt verzorgen op de draaidagen.
  Wij zullen vanaf eind februari tot begin april opnames hebben op 1 vaste locatie in Amsterdam. Dit zal voornamelijk plaatsvinden in de weekenden.
  Het gaat in totaal om 14 draaidagen.

  Op deze dagen zijn we waarschijnlijk om- en nabij altijd met 17 man aanwezig. Op sommige dagen zullen er extra mensen mee lunchen, dit kan ik altijd in de voorgaande week doorgeven.

  We zijn op zoek naar een lunch met ongeveer 2 broodjes p.p. + elke dag een extraatje. Bijvoorbeeld salade, soep of een snack.

  Zijn jullie in de mogelijkheid om deze klus eventueel aan te nemen?
  En zou ik dan een vrijblijvende offerte mogen ontvangen op basis van de 17 personen en wat het p.p. kost als er iemand extra blijft mee lunchen?

 6. Beste,

  10 december hebben we een team uitje . Voor de lunch willen we graag een leuk feestelijk lunch pakketje, die heel lekker is en er heel fijn/gezellig uit ziet.

  Het zal gaan om 40 a 45 man. We vertrekken rond 12 uur vanuit Amsterdam met een bus en zouden dan graag de lunch pakketjes wensen.

  Graag zou ik willen weten wat jullie voor feestelijks kunnen aanbieden en of het rond half 12 ergens gebracht kan worden en uiteraard wat de kosten zijn. Ik kijk uit naar je reactie.

  Mvg.

  Jorien

 7. Hallo,

  Ik ben bezig met de organisatie van een bedrijfsuitje en hiervoor wil ik graag een lunch laten bezorgen. Is het ook mogelijk om de lunch op zaterdag 3 oktober te laten bezorgen in Amsterdam? Wij vertrekken namelijk zondag vroeg in de ochtend.

  Kunt u een prijs opgeven voor een lunch van 30 personen waarvan 20 vegetarisch en 10 veganistisch en een prijs voor een lunch van 40 personen waarvan 30 vegetarisch en 10 veganistisch. Ik wil geen zachte bolletjes, maar bijvoorbeeld een dubbele boterham en een luxe broodje per lunchpakketje. Is het mogelijk om de lunch in een pakketje per persoon bezorgd te krijgen, dus niet op een grote schaal?

  Met vriendelijke groeten,
  Inge

 8. Kunnen jullie aanstaande vrijdag (17 april) om 12 uur zorgen 8 lunchpakketten op dit adres:
  Zamenhofstraat 116K
  1022 AG Amsterdam

 9. Goedemiddag,

  Voor een bedrijfsuitje in het weekend van 7 juni ben ik op zoek naar een lekker (en leuk!) lunchpakketje voor +/- 45 personen. De lunchpakketjes dienen op 7 juni +/- om 12.00 uur geleverd te worden bij The College Hotel in Amsterdam. Ik hoor graag of jij hier een leuk idee voor hebt!

  Groetjes Irene

  Ps gelieve contact via de e-mail te hebben i.v.m. de verassing voor mijn collega’s. Zij weten nog nergens vanaf.

Comments are closed.