Sandwiches

Wij bieden onze klanten een ruime selectie van luxe sandwiches. Het stevige biologische sandwich brood wordt speciaal voor ons gebakken door Iambe, een zorgbakkerij uit de Pijp en onderdeel van de Raphael Stichting. Het bloem is afkomstig van de biologisch dynamische landbouw en gemalen door de windmolen het Roode Hert. Onze sandwiches zijn er zowel als stevig wit als stevig bruin brood. We hebben beschikken over een ruime selectie van smaken met zowel vlees, vis en vegetarische opties. Zitten uw smaken er niet bij dan zorgen we voor maatwerk. Sandwich menu

6 Responses

 1. Ik ben voor een vrijwilligerstraining op zoek naar catering voor de lunch op donderdag en vrijdag op in Amsterdam. Het gaat om een groep van ongeveer 55 mensen en we rekenen op ongeveer drie broodjes per persoon. Zouden er eventueel mogelijkheden zijn om fruit meegeleverd te krijgen en bijvoorbeeld wat te drinken, zoals melk en jus de orange? Is er een mogelijkheid om de vegetarische/Halal opties qua broodjes op een aparte schaal te leveren? We zouden rond 12.30 uur willen lunchen.
  Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

 2. Ik wil graag een catering voor een sandwichlunch. Er zijn allemaal vrouwen. Ik kan zelf zorgen voor fruit en drankjes

 3. Ik ben op zoek naar een cateraar die de dagen van 20 t/m 24 juni lunch kan verzorgen voor 60 personen en kwam terecht op jullie site!
  Ben ik daarvoor bij jullie bij het juiste adres?
  Ik zou per dag graag een andere lunch willen aanbieden aan de 60 personen, zouden jullie mij hier een voorstel op willen doen? Ik denk hierbij vooral aan broodjes/sandwiches.
  Is het mogelijk om in de ochtend non-alcoholische drank te leveren voor 60 personen?

 4. – tijdstip: 17:15
  – voor 17 personen
  – Bijv. belegde broodjes, een warme snack en soep

  speciale verzoeken:
  – 4 x vegetarisch
  – 1 x pinda-/notenallergie

  Graag hoor ik of dit mogelijk is

 5. Geachte Zing Food,

  Op 29 oktober organiseer ik in naam van De Maatschappij Amsterdam een workshop. Er zullen ongeveer 40 mensen aanwezig zijn en ik ben nog op zoek naar een cateraar die een broodmaaltijd kan verzorgen. Ik dacht zelf aan mooie gezonde sandwiches (bruin- en witbrood belegd met vis, vlees en vegetarisch) op schalen met eventueel een salade of soepje erbij. Het event begint rond 17:00 en ik zou graag rond 18:30 het eten serveren. Graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden.

 6. Beste meneer/mevrouw,

  Lunch voor 18 personen op kantoor: graag zouden we willen weten of het mogelijk is om op woensdag 28 oktober rond 12.30 uur lunch te bestellen voor 18 personen en dit bezorgd te krijgen op ons kantoor nabij Amsterdam Amstel Station. We zouden graag diverse sandwiches serveren en melk, karnemelk en fruitsap. Kunt u ons spoedig laten weten of dit mogelijk is en een inschatting van de kosten geven?

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  Ilse Klaasse Bos

Comments are closed.