Catering bedrijfsfeest in Amsterdam

Samen met je collega’s regel je een afdelings-, of bedrijfsfeest en ben je op zoek naar een cateraar die je helpt, meedenkt en die ‘het zware werk’ van je feest verzorgt: de drankjes goed gekoeld, representatief bedienend personeel, lekkere hapjes en alles binnen het budget. Neem nu contact op en vraag om een voorstel!

Catering voor bedrijfsfeest of party

Of je nu budget hebt voor een full service catering van je bedrijfsfeest of dat je het deels zelf wilt regelen en alleen voor bepaalde onderdelen externe catering wilt inzetten je bent in beide gevallen bij ons aan het goede adres. Al naar gelang de opzet van het feest maken we met veel plezier ‘lekkere happen’, ‘luxe canapés’ of eenvoudige borrelhapjes. Zie hieronder alle services die we je voor een geslaagde catering van je bedrijfsfeest kunnen aanbieden. Op de menu pagina’s vind je voorbeelden van koude hapjeswarme appetizers, typisch Amsterdamse hapjes, Vegetarische canapes en knabbels voor op tafel. Bovendien zijn er heerlijke zoete hapjes op ons menu. U kunt kiezen voor de meest geschonken receptie dranken, al dan niet aangevuld met een verrassende cocktail. Daarnaast schenken wij ook speciaal bieren en lekker en gezonde sappen en smoothies.

Informeel bedrijfsfeest

Als het puur om een feestje onder collega’s gaat en er geen ‘externe’ gasten komen. Als het gaat om lekkere happen en drankjes zonder dat er speciaal nadruk op presentatie en een hoog service niveau ligt. Hier stemmen wij ons catering voorstel en menu’s op af!

Formeel bedrijfsfeest

Bij de catering van een formeel bedrijfsfeest wilt u uw bedrijf van de beste kant aan de buitenwereld laten zien. Wij verzorgen een naadloze service vanaf dienblad met mooi gepresenteerde hapjes en drankjes. Samen met u bepalen we het service niveau en zorgen we voor een onuitwisbare goede indruk.

Bedrijfsfeest DIY

Een ‘DIY’ bedrijfsfeest, voor als u aan de slag bent om zelf uw bedrijfsfeest te organiseren, maar alleen gedeeltelijk hulp van een cateraar wilt hebben. Vraag ons om bedienend personeel, materialen, hapjes, speciale drankjes of gewoon om advies.

Cateraar nodig voor heerlijke hapjes?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.