Hartige titramisu op dienblad bij walking diinner
Home » Onze catering services » Diner catering

Diner catering service in Amsterdam

 Catering voor uw Kerstdiner op kantoor aan het regelen? Ga hier direct door naar de kerstmenu’s pagina.

De diner catering service van Zing Good Food is er voor al uw evenementen zoals uw verjaardagsfeest, jubileum of zakelijk bedrijfsfeest. Terwijl onze koks en bediening alles tot in de puntjes verzorgen hebben jij en je gasten rustig de tijd voor een goed gesprek en kan je genieten van een heerlijke maaltijd welke met enthousiasme en liefde is klaargemaakt. Samen eten brengt mensen dichter bij elkaar, en helemaal als de gastheer of –vrouw zich voornamelijk op de gasten kan richten.

Diner wensen

diner catering: tafel met eten en drinken

gedekte diner tafel

Uw wensen voor een diner catering zijn bij ons in goede handen: onze koks hebben ervaring in een zeer ruim aantal keukens, kookstijlen en recepten. Ook voor gasten met een speciaal dieet zetten wij de heerlijkste gerechten op tafel.

Wij zijn gespecialiseerd om voor grote groepen de gehele catering tip top te organiseren. Toch vraag gerust ook vrijblijvend naar de mogelijkheden voor kleinere groepen in bijvoorbeeld onze kookstudio op de Warmondstraat in Amsterdam.
Met ons enthousiaste team regelen we graag ieder aspect van uw diner.

Diner menu’s

Weet u nog niet precies naar wat voor een soort diner catering u op zoek bent? Bekijk onze menuopties om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en inspiratie op te doen voor jouw diner.
 Heb je iets anders in je hoofd? Bespreek met ons de mogelijkheden!

Een diner kunnen wij op veel manieren serveren. In volgorde van populariteit: walking dinners, diner buffetten, barbecue diners en sitting dinners.

Catering voor walking dinner

De laatste jaren is het concept walking dinner flink populair geworden. De sfeer is doorgaans dynamischer, informeler en flexibel. De voordelen zijn dan ook duidelijk: je hebt geen vaste plek waardoor je meerdere mensen kunt spreken, als je uitgepraat bent kun je makkelijker met iemand anders in contact komen. Je kunt hetgeen je lekker vindt eten en de gerechten overslaan die je niet aanspreken. Door de dynamiek van het walking dinner lijkt deze vorm van dineren dan ook wat meer op een receptie. Een verschil is er echter dat de hapjes of happen die gepresenteerd worden bij een lopend diner vaak de volgorde van voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht hebben. De porties zijn klein en handzaam en men eet meerdere kleine gerechten. Het enige nadeel van deze vorm van dineren is de wat hogere kosten voor bedienend personeel en koks op locatie: er dienen meer bordjes te worden opgemaakt en er zijn meer obers nodig dan bij een diner in buffet vorm.

buffet diner catering

 

barbecue diner catering

 

sitting dinner catering

Samen eten kan aan tafel in de vorm van een sitting dinner en dat past prima bij een zakelijk evenement of een prive feest zoals een bruiloft waar je met een vaste tafelschikking wilt werken.

Kosten diner catering

Alle diners gaan op basis van offerte en meestal met inzet van onze catering crew op locatie. Menuprijzen gaan dan ook vanaf €20,- per persoon tot €100,- per persoon. Los van de menu’s leveren we in overleg extra services zoals materialen, bedienend personeel, dranken en de organisatie van A tot Z.
Als je al (precies) weet wat voor een diner catering je wilt en je rap een voorstel wilt ontvangen, geef dan de details en je specifieke wensen door, middels het offerte formulier : aantal gasten, datum en wensen. Wij maken een voorstel op maat.

Je kunt mij ook mailen job@zingfood.nl of bellen +31 (0) 6 2459 3128 voor informatie of een offerte op maat.

Comments
  • Secretariaat

    Zouden een offerte kunnen sturen voor catering van een sitting diner voor 150 a 200 man op vrijdag 21 december.
    Wij willen graag een luxe 3 of 4 gangen diner bij ons op school met een gemêleerd gezelschap waarbij rekening gehouden dient te worden met halal en vegetarisch menu.
    We starten om 16:30 uur met een borrel, na een speech van de directeur gaan we met zijn allen dineren rond een uur of half 6.Graag ontvangen wij hier een offerte voor met wat foto’s voor een sfeer impressie.

Leave a Comment

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.