Onze barbecue catering is er natuurlijk ook voor vegetariërs. Of jullie gasten gevoelsmatig afstammen van ‘ carnivoren jagers’ of ‘verzamelaars van planten’ is ons om het even. Lekker eten kan heel goed zonder vlees of vis.

Diervriendelijke en groene barbecue catering menu’s

Voor onze vegetarische vrienden en gasten uit Amsterdam hebben we verschillende vegetarische menu’s en groene en diervriendelijke gerechten samengesteld, bereid met de verste groenten en de lekkerste sauzen en marinades. Vegetariër met haast? Vul direct het BBQ catering offerte aanvraag formulier in.

Vegetarische en carnivore BBQ catering hand in hand

Zeker in een stad als Amsterdam zal een flink deel van uw gasten vegetariër kunnen zijn en het fijn vinden als er ook voor hen voldoende keuze op het BBQ menu is. Hieronder dan ook alvast een paar vegetarische barbecue opties. Wellicht heb je zelf van je vegetarische vrienden of collega’s nog ‘verzoeknummers’ voor wat betreft de gerechten gehad. Deel ze met ons en wij maken met liefde je suggesties klaar zodat wij je een perfecte vegetarische BBQ aan kunnen bieden en je met een beetje geluk nog wat vlees etende vrienden ‘bekeert’.

Vegetarische BBQ catering menus

Dit zijn een paar ideeën van onze kant, als je andere voorkeuren, suggesties of wensen hebt horen we dat graag.

Indiase Kaas en Groente Spiezen

Al eens Indiase kaas geprobeerd? Die kaas heet paneer.
Ruim gesneden blokjes Paneer reeds gekruid met Indiase kruiden gaan om en om op spiesen met ui en paprika en worden gegrild op onze barbecue.
We sprenkelen dan wat Indiase boter over de spiesen om ze af te maken.
Deze heerlijke specialiteit gaat goed samen met een groot glas mango-lassi (verse mango, biogarde en cardamon).

Vegetarische Burgers

Vegetarische burgers zijn een perfecte complete maaltijd, alle koolhydraten proteïnes en vitamines zitten in een heerlijke burger die ook nog de barbecue smaak heeft waar wij bekend om staan.
Linzen, bonen en verse groenten worden gemixt en op smaak gebracht met een snuifje knoflook, dan gegrild en geserveerd met een frisse knapperige salade.

Voor de vegetarische BBQ catering expert.

Wij realiseren ons dat vegetariërs vaak voorzichtig en precies zijn als het op menu keuzes aankomt.

Als je niet kunt vinden wat je graag zou zien en je hebt iets specifieks in gedachten, neem even contact met ons op zodat wij dat gerecht aan de BBQ catering offerte toe kunnen toevoegen.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.