Bus trip from Amsterdam with lunch bags on the bus

Foto: Lunchzakjes op de stoelen van een luxe Mercedes Tourismo van Doelen Coach Groep uit Amsterdam

Service voor teambuilding en bedrijfsbezoek

Met regelmaat krijgen we een catering opdracht om verpakte lunches of avondeten te verzorgen voor groepen collega’s die door de baas op een team building avontuur of dagje bedrijfsbezoek worden gestuurd.

De planning op team dagen zit vaak bomvol met activiteiten. De vrije tijd tijdens het vervoer van en naar de verschillende locaties kan dan gebruikt worden om te eten. Als de groep zich verplaatst in een luxe bus van Amsterdam naar Parijs is dat dan ook het perfecte moment om van een lekkere verpakte lunch of, een snack-zakje of verpakt avondmaaltijd te genieten.

Verpakte lunch voor team buildings en bedrijfsbezoeken in Amsterdam

Zo hebben we onlangs voor internationale gasten van One Event een lunch verzorgt tijdens een busreis naar een bedrijfsbezoek met en hebben we samengewerkt met TeamBuilding.com om de aankomst van een groep op de luchthaven Schiphol in Amsterdam in te luiden met een welkomst snack-bag.

Eten en drinken matchen met de activiteit en de gasten

Eten uit een lunch of diner-pakket heeft natuurlijk zijn beperkingen en internationale groepen hebben vaak andere eetgewoonten dan dat wij hier lokaal in Amsterdam gewend zijn. Terwijl de Nederlandse lunch zich vaak beperkt tot een paar gesmeerde boterhammen of broodjes verwachten internationale gasten salades en soms zelf warme vleesgerechten. Genoeg uitdaging dus om een menu te bedenken waar alle eters blij van worden. De maaltijd moet genoeg energie geven om actief mee te doen met alle team buildings activiteiten en mag te gelijke tijd geen overkill aan koolhydraten hebben waardoor de deelnemers aan een bedrijfsbezoek in een food coma raken. Dit is dan ook de reden dat we los van de lunchpakketten die op onze site staan we altijd maatwerk leveren.

SEARCH

Service voor teambuilding en bedrijfsbezoek

[]
1 Step 1
Naam
Telefoonnummer
Vertel over uw evenement/catering wensen/vragen
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder