Onze hapjes catering in Amsterdam

Wij maken niet alleen heerlijke hapjes, canapés, borrelhapjes en amuses, maar proberen de ‘hapjes’ ook zo goed mogelijk te laten passen bij de aard van de catering, het evenement en bij de groep gasten.

Catering van hapjes, borrelhapjes en kleine gerechten met of zonder bediening

Onze hapjes leveren wij met of zonder koks of bedienend personeel. Eenvoudige koude hapjes kunnen we ook bezorgen op schaal. Graag maken wij een catering hapjes voorstel met voor u de opties om ook bediening, koks, en materialen bij ons af te nemen.

Hapjes service op schaal 'drop off'

Hapjes service als dropp off. U bestelt hapjes en wij leveren deze aan op schaal. U hoeft alleeen maar het folie er af te halen en ze zijn klaar om te serveren. Warme hapjes worden er ‘op transport’ niet lekkerder op en daarom leverern wij aleen koude hapjes als drop off service.

Prive Chef Mark met focus aan het werk

Hapjes met kok

Wilt u wat meer dan een eenvoudig koud hapje en misschien dat de hapjes op kleine gerechtjes lijken of dat ze warm worden doorgegegeven? Dan komt er een van onze koks mee die ter plekke zorgt voor presentatie, een juiste temperatuur en een goede uitgifte.

Lachende bediening op catering receptie

Hapjes - receptie en feest

Voor de catering van uw receptie, borrel of feest zijn onze hapjes meestal onderdeel van een full service catering met bediening, koks, materialen en dranken. Soms regelt een klant zelf een deel en dat kan natuurlijk ook.

Cateraar voor walking dinner of bedrijfsborrel nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *