Onze hapjes catering

Wij maken hapjes, canapés, happen en amuses. We berijden hapjes voor in onze keuken en leggen de laatste hand bij u op lokatie. Niet alleen met vis en vlees maar ook een ruime keuze van vegetarisch en veganistich . Meestal komen onze hapjes met bedienedn personeel en  koks om deze warm te maken en te decoreren. Soms brengen we hapjes langs.

Catering van hapjes, canapes, happen, knabbels en kleine gerechten voor borrel, feest of receptie

Onze hapjes leveren wij met (en soms zonder) koks of bedienend personeel. Eenvoudige koude hapjes kunnen we ook bezorgen op schaal. Graag maken wij een voorstel met voor u de opties om ook bediening, koks en materialen door ons te laten verzorgen.

Hapjes service op schaal 'drop off'

Hapjes service als dropp off. U bestelt hapjes en wij leveren deze aan op schaal. U hoeft alleeen maar het folie er af te halen en ze zijn klaar om te serveren. Warme hapjes worden er ‘op transport’ niet lekkerder op en daarom leverern wij aleen koude hapjes als drop off service.

Prive Chef Mark met focus aan het werk

Hapjes met kok

Wilt u wat meer dan een eenvoudig koud hapje en misschien dat de hapjes op kleine gerechtjes lijken of dat ze warm worden doorgegegeven? Dan komt er een van onze koks mee die ter plekke zorgt voor presentatie, een juiste temperatuur en een goede uitgifte.

Lachende bediening op catering receptie

Hapjes & drankjes

Voor de catering van uw receptie, borrel of feest zijn onze hapjes en happen meestal onderdeel van een full service catering. We zorgen dan nast de hapjes ook voor bediening, koks, materialen en dranken. Soms regelt een klant zelf een deel en dat kan natuurlijk ook.

Cateraar voor walking dinner of bedrijfsborrel nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *