Hapjes catering in Amsterdam

Volgens onze klanten maken we lekkere hapjes maar waar we proberen goed in te zijn is dat de hapjes goed passen bij de aard van het evenement en bij de groep gasten.

Hapjes catering menu’s

Een passend hapjes catering begint met het maken van een passend hapjes  menu , en daarom volgens ons,  met goed op het netvlies krijgen ‘wat er gaat gebeuren’ , ‘waarom’ en ‘wie er allemaal komen’.

Als u dit zelf al heel goed duidelijk heeft en precies weet wat u wil kunt ook ook hier doorgaan naar onze paginas met hapjes menus.

Bekijk de lekkerste en mooiste catering hapjes van Amsterdam. Klik hieronder door op onze lijsten met borrel- en party hapjes, luxe happen en onze selectie met zeer luxe happen.

Catering hapje mini ijshoorntje met geitenroomkaas
Catering hapje mini ijshoorntje met geitenroomkaas en Parmezaanse kaas snippers en boerenjongen

Bekijk onze hapjes catering menu’s

Omdat we dol zijn op hapjes hebben we ze in alle soorten en maten en voor elke situatie en voor elk seizoen. Bekijk via ondertstaande links de hapjes menu’s voor:

Koude hapjes

Warme hapjes 

Amsterdamse hapjes

Vegetarische hapjes

Party prikkers

Zoete hapjes

Catering hapjes van ‘party-hapje’ naar luxe hapjes en ‘Hapjes Gran Luxe’.

Hapjes Party

Prijzen per party hapje van €1,50 tot €2,25 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes

Hapjes Luxe

Prijzen per luxe-hapje van €2,00 tot €3,25 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes

Hapjes Gran Luxe

Prijzen per luxe hapje van €2,75 tot €4,50 afhankelijk van de aantallen per smaak en het totaal aantal hapjes

IMG_0147image002

Catering van Hapjes en Canapés in Amsterdam

Bij het aanbieden van hapjes werken wij het liefst met lokale ingrediënten uit de regio Amsterdam en als het kan met ingrediënten ‘van het seizoen’ maar ook als u meer exotische canapés zoekt kunt u bij ons terecht. Wellicht heeft u een bepaald thema voor uw receptie of feest in gedachte en wilt u dit terugzien in de hapjes catering? Geen probleem, leg uw vraag bij ons neer en wij gaan er mee aan de slag. Een hapje smaakt lekkerder als het geserveerd wordt op een mooie schaal en met glimlach. Met plezier verzorgen wij bedienend personeel om er voor te zorgen dat u vrij bent van zorgen en kunt genieten van uw evenement. Onze party manager en crew zorgen er voor dat uw gasten alles op een presenteerblaadje aangereikt krijgen. Voor een hapjes-catering offerte  gaat u hier naar het formulier.

Hapjes catering & advies

We vinden het leuk om u te adviseren over de verschillende opties en wat voor u en uw gasten het beste passende menu kan zijn. Zonder verplichtingen gaan we met plezier in gesprek over uw verwachtingen en wensen. Wilt u de menu opties liever face to face bespreken? Wij nodigen u uit op de koffie in onze keuken bij het Hoofdorplein in Amsterdam Zuid om alles rustig door te nemen.  De hapjes bestelling voor uw privé feest, zakelijke meeting, product lancering of bruiloft is bij ons in goede handen.

Hoe veel hapjes of canapés moet ik bestellen voor mijn gasten?

Niets is zo vervelend als te veel hapjes te hebben: ze moeten vers gegeten worden en weggooien is zonde. Te weinig hapjes is ook vervelend u wilt uw gasten niet met honger of een onvoldaan gevoel naar huis sturen. Deze vraag krijgen we dan ook met regelmaat van onze klanten en het antwoord hangt sterk af van verschillende factoren: Op welk tijdstip van de dag wilt u de happen serveren? Zijn de gasten vroeg vertrokken of komen ze van dichtbij en hebben ze net gegeten?   Wat gebeurt er aansluitend op uw receptie/evenement? Is er direct een diner? Of volgt er een lange reis? Moeten de canapés maag-vullend zijn? Wellicht is een walking diner of een lopend buffet een betere optie? Mail of bel ons met uw hapjes-vraag en wij helpen u een realistische schatting te maken. Wilt u snel een voorstel voor hapjes catering in Amsterdam? Ga hier door naar het offerte formulier.

Samenstellen van een hapjes-menu voor uw catering.

Wat voor een soort hapjes passen bij mijn catering en mijn gasten? Hoe luxe of basic? Meer groen of meer vlees? Dat hangt natuurlijk af van wie uw gasten zijn. Sommige mensen worden blij van bitterballen, vlammetjes  en blokjes kaas.  Andere gasten zien liever een fijn gesneden selderij stengel met een humus dip of een sushi-achtig  hapje.  Het maken van een passend hapjes-menu door uw cateraar is makkelijker als u een eenduidige doelgroep ontvangt zoals bij een personeelsfeest het geval kan zijn.  Voor modellen in opleiding, medewerkers uit de haven van Amsterdam of gasten uit China kunt u niet hetzelfde op tafel zetten.  Als uw groep een gemende samenstelling heeft is het de kunst om de gemene deler te vinden en deze te vertalen in het hapjes-menu. Vertel ons wie er komen via het catering offerte formulier en wij komen met een hapjes menu wat past bij uw gasten en budget.

 

Hapjes advies

Als u het fijn vindt om via e-mail of telefoon wat advies te krijgen neem dan contact op met Job:   dat kan via dit formulier door direct een hapjes catering offerte aan te vragen of  e-mailen  naar job@zingfood.nl of bellen met Job via  +31 (0) 6 2459 3128 .

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.