Crew catering services

Uw crew werkt hard om de hele productie op tijd af te hebben en om er een top product van te maken. Daar hoort een crew catering bij die voedzaam is, lekker smaakt, voldoende brandstof levert ‘om te knallen’ en daarnaast wat ’thuis gevoel’ aan de crew leden geeft.

Crew catering opties in Amsterdam

Afhankelijk van uw ontbijtwensen, budget en beschikbare ruimte kunnen wij een passende offerte voor u maken op basis van het door u gewenste service niveau.

Voor foto shoots en mode shows

Uw modellen zijn niet per definitie de makkelijkste eters. “No carbs please’ zal u bekend in de oren klinken. Geen zorgen! Wij zorgen voor een compleet koolhydraten arm of koolhydraten vrij menu.

Crew catering & budget

Samen met u maken we op basis van uw budget een menu voor goede koffie, voedzame maaltijden, en lekkere en gezonde tussendoortjes. Indien gewenst zijn wij van 07:00 tot 24:00 uur bij u op locatie of leveren wij u op verschillende momenten gedurende uw ‘draaidag’. Drankjes, snacks en maaltijden voor uw crew aan.

Crew catering voor ‘Tour Riders’

De ene crew is de andere niet en een veeleisende backstage tour rider van een top artiest is niet altijd iets waar je als organisator op zit te wachten. Mail deze naar ons en wij regelen dat alles op tijd op zijn plek staat.

Bekijk onze verschillende catering services

Crew cateraar nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.