Home » Onze catering services » Crew Catering

Crew Catering in Amsterdam

Uw crew werkt hard om de hele productie op tijd af te hebben en om er een top product van te maken.  Vaak ver van huis en van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staan zij hun mannetje. Daar hoort een crew catering bij die voedzaam is, lekker smaakt, voldoende brandstof levert ‘om te knallen’ en daarnaast wat thuis gevoel aan de crew leden geeft.

crew catering

Crew catering voor fotoshoots en mode shows

Uw modellen zijn niet per definitie de makkelijkste eters. “No carbs please’ zal u bekend in de oren klinken. Geen zorgen! Wij zorgen voor een compleet koolhydraten arm of koolhydraten vrij menu.

Menus voor crew catering en budget

Samen met u maken  we op basis van uw budget een menu voor goede koffie, voedzame maaltijden, en gezonde tussendoortjes. Indien gewenst zijn wij van 07:00 tot 24:00 uur bij u op locatie of leveren wij u op verschillende momenten gedurende uw ‘draaidag’. Drankjes, snacks en maaltijden voor uw crew aan.

Crew catering voor veeleisende ‘Tour Riders’

De ene crew is de andere niet en de backstage Tour Rider is niet altijd iets waar je als organisator op zit te wachten. Mail deze naar ons en wij regelen dat alles op zijn plek staat.

Voorstel crew catering

Bent u aan het plannen voor draaidagen in Amsterdam of omgeving leg dan uw vraag bij ons neer via  het catering offerte formulier.  Mail de tour rider naar job@zingfood.nl of bel met Job +31 (0) 6 2459 3128 voor een snelle indicatie van de kosten.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.