Kantoor-snackservice & boodschappendienst

Geniet van onze handige Amsterdamse snack- en boodschappenservice rechtstreeks naar uw kantoorkeuken en kantine. Of u nu wekelijks of maandelijks uw voorraad nodig heeft, wij regelen het voor u. We leveren verschillende soorten snacks, frisdranken, koffie en andere producten aan kantoren in en rond Amsterdam. Profiteer van een uitstekende voorraadservice van kantoorsnacks- en kantinebenodigdheden. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn ervan overtuigd dat we een variëteit bieden waar de medewerkers van uw kantoor blij van worden!

Uw service voor kantoor-snacks & kantine

Onze op maat gemaakte boodschappenservice voor bedrijfskantines en snackprogramma’s op kantoor is specifiek gericht op kleine en middelgrote bedrijven. Wij bieden u een persoonlijke aanpak en service die verder gaat dan het aanbod van online supermarkten.

 

Internationaal en lokaal

Pep je collega’s op met ons assortiment internationale, Nederlandse en lokale Amsterdamse producten. Bestel zo vaak als nodig is om je collega’s dynamisch, energiek en enthousiast te houden.

Ons aanbod bestaat uit een breed scala aan groothandels, wat zorgt voor diversiteit, kwaliteit en flexibiliteit. We passen ons aan om met maatwerk aan uw specifieke eisen te voldoen, met de nadruk op het welzijn en de productiviteit van uw collega’s.

Koffie & meer

Laat u verwennen met onze koffieselectie, ideaal om uw personeel actief en gefocust te houden. Wij bieden met trots een zorgvuldig samengesteld assortiment van lokaal gevestigde Amsterdamse koffiebranders, zoals Stookers, Badeta en Brandmeesters, naast populaire mainstream merken. Vertrouw op onze expertise om u te helpen bij het selecteren en installeren van een koffiemachine, evenals het onderhoud ervan. Op verzoek zorgen we ervoor dat u alle benodigdheden heeft voor het serveren van kwaliteitskoffie, waaronder gewone melk, plantaardige barista-melk, suiker, kopjes en meer.

Gezonde en reguliere snacks

Creëer een gevarieerd en inclusief assortiment van voedzame, luxe en lokaal geproduceerde snacks die verder gaan dan het gewone. Onze service biedt naast de reguliere merken aanbod van opkomende lokale merken die zich inzetten voor gezondheid en duurzaamheid. Pas uw bestellingen moeiteloos aan, kies voor dozen of eenheden die perfect aansluiten bij de behoeften van uw werkplek.

Uw opties voor snacks op kantoor en boodschappen

Hoe werken we samen?

U bestelt of vertelt ons wat u wilt
Wij maken een boodschappenlijst (u checkt).
Wij bestellen, ontvangen en vullen uw voorraad aan
Wij vullen aan wanneer dat nodig is
Eén eenvoudige maandfactuur

Snackservice voor op kantoor & boodschappendienst nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vertel ons over uw wensen.  We zullen binnen 24 uur contact opnemen. Als u uw vraag liever aan de telefoon bespreekt, kunt u met Job bellen via +31(0)6-2459 3128 en een e-mail sturen mag natuurlijk ook

Ontvang een offerte!

[]
1 Step 1
Naam
Telefoonnummer
Vertel over uw evenement/catering wensen/vragen
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Waarom is Zing Good Food je beste keuze voor catering service in Amsterdam?

Het best beoordeeld door klanten

25+ jaar catering ervaring

Catering die past bij uw budget

100% biologische catering op verzoek

500+ tevreden klanten