Home » Catering menu » Dranken » Cocktails

Cocktail catering

fruit cocktail

fruit cocktail

Ben je voor je receptie, feest of borrel op zoek naar iets anders dan Prosecco, Kir Royal of Pimms drankje? Wat dacht je van een paar lekkere cocktails om het feestgevoel op gang te brengen? Of je nu kiest voor een professionele cocktailbar met uitgebreid cocktailmenu of voor iedereen een mojito of caipirinha het effect zal er zijn!

Cocktailmenu

Een Mixjito, Winkle Party Punch of fruit cocktail? Kijk op ons cocktailmenu en laat ons weten of je favoriete cocktail er op staat. Mocht dat niet het geval zijn laat het ons dan weten zodat we jouw favoriete combinatie alvast kunnen gaan proef-shaken.

Speciale cocktail catering creaties

Op zoek naar een speciale cocktail creatie? Vertel het ons! Onze cocktail-shakers creëren er een die aan al jouw wensen voldoet.

Voor de gasten die niet van cocktails houden bieden wij natuurlijk een ruime selectie van wijn, Nederlands, Belgisch of Duits bier, (biologische) sappen en frisdranken aan, zie ook onze ‘dranken’ menupagina.

Cocktailbar en benodigdheden

Party Punch cocktail door Sven

Party Punch cocktail door Sven

Niet ieder bedrijf of elke locatie heeft passende cocktailbenodigdheden in huis. Geen zorgen, onze cocktail catering service is inclusief een volledig cocktailmenu, mixologist, shakers, barpersoneel en natuurlijk alle materialen die nodig zijn.

Cocktailworkshop

Bij elk feest of evenement is er wel een deel van de gasten die interesse hebben om te leren hoe je een kwaliteitscocktail maakt. Onze shakers demonstreren graag of, als de drukte het toestaat, leggen je uit hoe je ter plekke zelf een top cocktail maakt.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave/indicatie dan kunt u, liefst per email, contact opnemen met Job Smulders (06 245 93 128)

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.