Home » Catering menu » Lunch » Lunchpakketten

Lunchpakketten van Zing Food

Graag bespreken wij met u uw wensen en mogelijkheden voor gezonde en lekkere lunchpakketten. Smakelijke wraps in diverse smaken of sandwiches met brood van het Vlaamsch Broodhuys, belegd met verse ingredienten. Als het kan met een warme quiche of een lekkere tabouleh salade bijvoorbeeld. Diverse sapjes en ook verse jus d’ orange kan bij het pakket toegevoegd worden of, als er wat te vieren valt, wijn, bier, champagne en hartige snacks.

Prijzen van lunchpakketten catering

Onze lunchpakketten voor groepen verschillen van meer reguliere sandwiches en broodjes met fruit en een sapje, tot de meer luxe varianten met  wilde biologische zalm wraps, verse sapjes uit de slow juicer, quiches, salades, etc… We werken alleen op basis van offerte en de prijzen variëren van ongeveer €15,- tot €25,- per lunchpakket.

Catering van lunch zakjes of ‘lunchpakketten’

Wij maken verpakte lunches in een bruine papieren zak of een ‘lunch box’ op maat en helemaal in overleg met jou. Je wilt je gasten goed verzorgen of trakteren op een lekkere lunch en ze zijn ‘onderweg’ of er is simpelweg te weinig ruimte om ze aan tafels te laten eten dan kunnen ‘lunchpakketten’ (in papieren zak of mooie bruine of witte doos) een goed alternatief zijn.

Wat we allemaal in een lunchpakket kunnen stoppen

  • Sandwiches & Wraps in alle smaken
  • Zoete broodjes zoals krentenbol, croissants of ‘pain aux chocolate’
  • Mini fruitsalades
  • Kleine of grote hartige salades
  • Bakjes met tomaatjes en stukjes wortel en komkommer
  • Bakje oude kaas met mosterd (snack)
  • Sappen, wijn, bier, fris
  • Zakjes chips, nootjes, droge worstjes
  • etc.

Lekker makkelijk voor dagtochten, grote (sport) evenementen en picknicks!

Voorbeeld luxe verpakte lunch catering

Drank  Verse sappen uit de juicer

Earth Water
Landgoedsap (appel, peer of appel-aardbei)
Extra optie: Rode of witte wijn 0,25 cl en/of Bier per 0,33 cl *

Snacks

Blokjes oude Rijpenaer kaas met mosterd.
Komkommer, wortel en cherry tomaatjes mix.
Chips (mini) paprika of naturel

Salade

Tabouleh: Arabische bulgursalade met verse munt, paprika, peterselie, wortel, rozijnen en fetakaas. Aangemaakt met extra virgin olijfolie en citroensap

Wrap

Humus Veggie: humus met gegrilde paprika, tomaat en rucola.

of

Salami met gebakken rode paprika en rucola

Fruit

Appel of Banaan *

Candy Bar

Tony Chocolonely reep * of Stroopwafel (per 2) *

Catering van de lekkerste lunchpakketten in Amsterdam

Het ‘Nederlandse’ lunchmenu bestaat doorgaans uit: huisgemaakte soep (vegetarisch) warm en verpakt in kartonnen bekertjes, verschillende smaken sandwiches, fruitmand, biologische melk en karnemelk, biologische appelsap.

Lunch catering ‘on the move’ of voor plekken waar een lunchpakket het handigst is. Ons meest verkochte lunchpakket bestaat uit sandwiches, appelsap, melk en fruit. Luxe lunchpakketten kunnen variëren van individueel verpakte salades tot complete picknicks. Wilt u een lunchpakket voor een sportevenement, dan kunnen wij u een aangepast lunchmenu aanbieden. Een lunchpakket voor wandelaars of fietsers? Vegetarisch, veganistisch, glutenvrij? Alles kan! Voor een vrijblijvend voorstel of prijsindicatie kunt u het offerte formulier invullen.

Offerte Catering Lunchpakketten

Als je interesse hebt in een voorstel voor lunchpakketten mail ons dan via job@zingfood.nl met een omschrijving van je evenement en plannen, zodat we een offerte kunnen opstellen die op jouw specificaties, aantallen en budget gebaseerd is

Mis je wat lekkers wat je in gedachten had en er niet bij ziet staan? Mail of bel ons dan maken we een lunch of dinerpakket op maat voor jouw groep.

Mail ons op: job@zingfood.nl

Bel ons op 06-2459 3128

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.