Speciaal bieren

Catering van speciaal bieren voor als u uw gasten of team wat anders dan de pilsner wilt voorzetten. Kies drie of vier speciaal biertjes van de lijst en wij zorgen voor lekkere hapjes die daar bij aansluiten.
Beer catering menu header

Speciaal bieren menu

Mooier Nel IPA van Brouwerij Jopen (6,5%).

Het beste bier van Nederland in 2015. De Amerikaanse hop in Jopen Mooie Nel IPA zorgt voor bitterheid met veel fruitige tonen. Jopen Mooie Nel IPA is vernoemd naar het water tussen Haarlem en Spaarndam en wordt buiten Nederland North Sea IPA genoemd.

Natte van Brouwerij ’t IJ (6,5%).

De Natte is een zogenoemde dubbel, een Belgische soort van zachte donkere bieren. Door het gebruik van donkere mout heeft de Natte een roodbruine kleur. Die mout zorgt eveneens voor de zacht geroosterde smaak.

Zatte van Brouwerij ’t IJ (8%).

Het is een tripel. Het is een stevig goudgeel bier met een geur van vers fruit en hier en daar een vleugje graan. De smaak is licht zoet en eindigt in een fijne droge afdronk.

Bootjes bier van Seef (7%).

Zeer kruidig met gember en koriander van een Antwerpse brouwerij

Abt 12 van St. Bernardus (10,5%).

De absolute top in de hiërarchie van de St. Bernardusbieren en tevens het bier met het hoogste alcoholgehalte. Het paradepaardje van de brouwerij is gebrouwen volgens origineel recept uit 1946 en laat zich vlot drinken door zijn zachte volmondige smaak.

Prior 8 van St. Bernardus (8%).

Dit heerlijke donkerbruine bier van hoge gisting heeft moutig-fruitige volle smaak, een mooie volle schuimkraag met een nasmaak die de perfecte balans tussen zoet en bitter weet te creëren.

Mannenliefde van Oedipus (6,5%).

Mannenliefde wordt gebrouwen sinds februari 2012 bij Brouwerij de Molen uit Bodegraven. Mannenliefde heeft de volgende smaaknuances: bitter, fruitig, karamel, citrus en kruidig.

Ontvang een catering offerte

[]
1 Step 1
Uw naam
Telefoonnummer
Uw catering vraag
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder