Sitting dinner Menu

Als je alle gasten wilt laten zitten aan tafels met mooi linnen, ingedekt serviesgoed, glazen van kristal en mooi opgemaakte gerechten voor wilt zetten is onze sitting dinner catering het antwoord. Een opzet die je feest sfeer geeft en daarbij de nodige ruimte creëert voor goede gesprekken aan tafel.
Dinner catering mediterranean menu header

Mediterraans menu

Starters

Rouleau van gevogelte met salade van linzenquinoa, avocadocreme, babyleaves salade, geserveerd met een sjalottenvinaigrette

Niçoise-salade met vers gegrilde tonijn

Carpaccio van de gerookte biefstuk met Amsterdams augurken en geraspte Old Bastian-kaas

Soep

Cappuccino van bospaddenstoelen

Espressokop gevuld met kreeftensoep en kokosschuim

Mossel-saffraansoep met bieslook en Sereh

Dubbel getrokken runderbouillon met merg en kervel

Entremets

Crespelle, gevuld met geroosterde pompoen en ricotta geratineerd met Grana Padano

Dun gesneden lauw warme zeebaars ‘a la prima vera’

Club sandwich met coquilles St-Jacques, Serranoham, appel en basilicumolie

Hoofdgerecht

Parelhoenfilet gevuld met artisjok, mozzarella geserveerd met een rozemarijnsaus

Rozemarijn reeboutspies met pompoenpuree en geserveerd met kruidkoeksaus

Bressato rundvlees gestoofd in Chianti-wijn met kaneel, geserveerd met een gerookte knoflook en rucola stamppot

Kipfilet gevuld met spinazie en ricotta en geserveerd met een salie saus

Filet van Dorade Royal op Tagliolini met gegrilde groenten en saus Antibiose

Calamari ripieni – Gevulde inktvis gevuld met gambas, ansjovis, knoflook en peterselie

Desert

Stilton met rode port en crostini

Cranberry apple crumble

Chocolademousse in drie kleuren met vanille-saus

Klassieke tiramisu (of een variant van cognac of rum)

Panna cotta met compote van bloedsinaasappel

Dinner catering asian menu header

Aziatisch menu

Voor

Cappucino van oriëntaalse kreeften soep cocosmelk en koriander

Teriyaki van roast beef met wasabi-mayoniase en frisse salade van taugé, papaja, limoen en waterkers

Sashimi van zwaardvis met soja-wasabidressing en pickeled veggies.

Noedelsalade met Hoisin gelakte Pekingeend, boksoi en sesam vinegraitte

Hoofdgerecht

Geroosterde bavet met een gember-sojasaus en sesamzaad geserveerd met Basmati rijst en wok groenten

Kabeljauwfilet met een korst van panko limoen, kruiden en een groene curry saus

Met shiitake gevulde kipfilet met Five Spices kruidensaus.

Toe

Crème brûlée getrokken van tonkabonen en kardamon

Panna cotta met geconfijte gember

Rijstpudding met verse mango en kokoscrème

Ontvang een catering offerte

[]
1 Step 1
Uw naam
Telefoonnummer
Uw catering vraag
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder