Evenementen catering

We plannen elk evenement met de speciale aandacht die het verdient. Samen met u regelen we stap voor stap alle details van het evenement. Wij zijn gespecialiseerd in de catering evenementen met luxe lunches, walking dinners, sitting diners, bedrijfsfeestjes, en recepties.

of bel ons op: +31 (0)6-2459 3128

Home » Catering Evenement

Evenementen & catering

Ongeacht of u een personeelsfeest organiseert, voor het management of bestuur een diner regelt, een klantenbijeenkomst organiseert, of een nieuwe productlancering of kantooropening voorbereidt, we werken samen met u om alles aan uw evenement tot een succes te maken. We zijn goed met planning en coördinatie en concentreren ons op de gastervaring. We bedenken een origineel concept waarin eten, drinken en service samen bijdragen aan de doelen die u met uw evenement voor ogen heeft.

Catering bij evenementen kan meehelpen om uw boodschap verder uit te dragen. Voor uw kleine of grote evenement gaan wij aan de slag op basis van het ‘plaatje’ zoals u het in uw hoofd heeft. Om dat plaatje helder te krijgen nemen wij dan ook rustig de tijd. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij doen ons best u goed te adviseren.

Kantoor opening

Kantoor opening

U opent met trots een nieuw kantoor en neemt de gelegenheid dit met uw relaties te vieren. Wij denken met u mee om de juiste sfeer neer te zetten met lekkere en mooie happen en drankjes.  Voor het openen van nieuwe winkelpanden leven wij ons in, in het concept en de doelgroep qua klanten. We maken een voorstel wat hier bij aansluit. Neem contact op en vertel ons uw plannen!

Walking lunch of dinner

Walking lunch of dinner

Vraag ons voor een goed georganiseerd, mooi gepresenteerd en heerlijk walking dinner of standing lunch. Afhankelijk van de sfeer die u wilt neerzetten creëren wij samen met u een menu concept wat opgebouwd is  uit mooie, chique en bijzondere hapjes of een meer informeel menu wat opgebouwd is uit party food en borrelhappen.

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Er is altijd een goede reden te bedenken om samen met het personeel een mooi feest te vieren. Onze chefs bedenken daar een lekkere maaltijd bij in de vorm van een hapjes en canapés menu of wellicht verschillende eetkraampjes in een festival opstelling. Wat dacht u van een cocktail bar of een bar met speciaal bieren uit Amsterdam? Vraag nu een offerte aan voor de catering van uw personeelsfeest!

Cateraar voor uw (zakelijke) lunch nodig?
Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.