Home » Catering Evenement » Catering bruiloft

Bruilofts- catering in Amsterdam

Jullie zijn van plan om te gaan trouwen. Op blote voeten in een tent in het Vondelpark? Varend op een boot door de Amsterdamse haven en grachten?  Of traditioneel chique met tafelzilver en kristallen glazen op een toplocatie in of buiten het centrum van Amsterdam, zoals een historisch pand van stadsherstel, de Amstelkerk bijvoorbeeld?

Wat je ook in gedachte hebt en van plan bent, je wilt dat deze bijzondere dag er een zal zijn van mooie momenten en mooie herinneringen. Daarom heb je de juiste bruilofts-catering service in Amsterdam nodig die ervaring heeft met bruiloften en kan zorgen voor de juiste menu’s, strakke planning en geruisloze uitvoering.

bruilofts- catering in tuin tafelschikking

tafelschikking voor een rustieke bruilofts- of diner party in de tuin

De catering op je bruiloft, precies zoals jij het wilt

Cateraars genoeg in Amsterdam die graag een bruiloft cateren. Waarom onze catering service inhuren? Onze chefs en koks zijn toegewijde bruiloft cateraars. Ze gaan rustig met jullie zitten en nemen alle tijd om samen bijzondere bruilofts- menus te maken. We nemen de tijd om te praten over wat jullie lekker vinden en ook wat er bij jullie gasten past. Kiezen jullie liever voor een van onze reeds bestaande trouw- menus? Aan jullie de keuze, het is onze bedoeling om het je makkelijk en moeiteloos te maken. Vertel ons wat we kunnen doen om jou te ‘ont-zorgen’. Ons catering team in Amsterdam gaat hard aan de slag om samen met jullie van deze bijzondere dag een onvergetelijke ervaring te maken!

Er zijn meer goede cateraars in Amsterdam die lekker eten maken en mooie bruilofts- menus kunnen voorstellen. Waar wij ons in willen onderscheiden is om goed te luisteren en in kaart te brengen wat voor jou specifiek belangrijk is.

Als ondersteuning hebben we een ‘Bruiloft Catering Check List” voor je opgesteld handig om mee te nemen als je afspraken met een cateraar gaat maken of nog in cateraar wilt kiezen.

Kosten van catering voor een bruiloft

Catering is vaak een van de grootste kostenposten van een bruiloft en het is logisch dat je ook bij dit onderdeel de kosten scherp in de gaten wilt houden. Naast de mate van luxe of eenvoud van de menu’s van hapjes en diner nemen de personeelskosten een grote plaats in op het catering budget. Wellicht wil je het liefst achter iedere stoel een ober?  Of toch liever een lage verhouding ober per aantal gasten. Je begrijpt het: alle details zijn van invloed op cateringbudget en personeelskosten (soms verpakt in de menuprijzen) zijn een groot onderdeel hiervan. Bruilofts- catering begint normaal gesproken ergens bij € 50,- per persoon en wij doen ons best om een menu en aanpak te verzinnen dat bij jullie budget past. De locatie die je voor de bruiloft geregeld hebt werkt soms met ‘preferente cateraars uit Amsterdam‘ maar meestal mag je ook je eigen cateraar meenemen. Soms rekent de locatie hier een extra vergoeding voor. Stem dit bij het tekenen van de zaalhuur goed af.

Wil je een snelle schatting wat de kosten van catering op je trouwdag kunnen zijn? Vul dan nu het formulier in en plaats de opmerking ‘globale schatting kosten bruiloft’.

Meer dan alleen een catering service voor uw bruiloft.

Alhoewel catering onze hoofdactiviteit is en altijd zal zijn willen we meer voor je zijn dan alleen de cateraar voor je bruiloft. Samen met onze partners kunnen we je van dienst zijn met elk aspect van je bruiloft.

Daarom geven we je de keuze om bij het maken van je eerste afspraak met ons niet alleen  als cateraar te praten, maar ook met een professionele weddingplanner. Deze dubbele afspraak is gratis en helemaal vrijblijvend en geeft je de mogelijkheid om in 1 x jullie verhaal, wensen en gedachten over je bruiloft en de catering te vertellen. Na afloop krijg je onze ideeën afgestemd op jouw verhaal als een voorstel toegestuurd.

We helpen je om je wensen en de catering briefing helder te krijgen en je kunt direct belangrijke tips en ideeën mee naar huis nemen. Ga je met een van onze weddingplanners in zee dan neemt deze alle bruiloft-stress voor je weg en kun je rustig gaan ontspannen. De planner regelt alles voor je wat nodig is zoals de locatie(s), bruilofts-catering,  draaiboek ceremonie, planning sprekers, het bruiloftsboeket, bloemen, de trouwauto, het huren van een bus of touringcar in Amsterdam voor het vervoer van de bruiloftsgasten… etc.

Heb je nu al een helder idee over wat je wilt op je bruiloft? Laat het ons weten. Stuur je wensen via email naar Job Smulders of vraag een catering offerte aan via het offerte-formulier.

Locaties voor bruiloft in Amsterdam

Ben je naast catering voor je bruiloft in Amsterdam nog op zoek naar een passende locatie voor het vieren van het feest en de bruiloftsceremonie? Het zoeken van een trouwlocatie wordt vaak gezien als een van de eerste en meest belangrijkste keuzes voor het organiseren van je trouwfeest. Als je de locatie hebt kun je verder met het invullen van de andere plannen. Een cateraar kan pas echt een voorstel schrijven als er helderheid is over de locatie voor het trouwfeest.

De meest geliefde locaties voor bruiloften in Amsterdam en omgeving zijn vaak al langer dan een jaar van te voren geboekt. Het is dus zaak om er op tijd bij te zijn. Vaak hebben locaties een korte lijst met ‘aanbevolen of goedgekeurde cateraars’ maar met een beetje aandringen mag u meestal ook uw eigen Amsterdamse cateraar naar de door u afgehuurde locatie meenemen. We hebben wat andere, mooie, leuke en originele locaties op een rijtje gezet. Kijk hier verder voor trouwlocaties in en buiten Amsterdam.

Menu’s voor Bruilofts- catering in Amsterdam

Je bent er in je hoofd al een flinke tijd mee bezig dus waarschijnlijk heb je allang bedacht wat je wilt eten. Nu nog een catering uit Amsterdam die je wensen goed begrijpt en vertaald in lekker eten. Schroom niet om bij ons je favoriete gerechten en recepten neer te leggen. Weet je alleen nog maar het wat je als Grand Dessert wilt en moet de rest er door de cateraar nog bij bedacht worden? Of heb je een vaag idee qua richting? Frans, Mediterraans, Aziatisch, mediterraans, Noord Afrikaans, Amerikaans of Nieuwe Nederlandse Keuken?  Laat je bruiloft catering wensen aan ons weten.

Dus niet verder lezen en via deze link hier ons laten weten wat wat jouw wensen zijn voor het bruilofts diner. Alleen als je echt geen idee hebt kun je natuurlijk via onderstaande opties verder klikken.

Bruilofts lunch: voor hen die vroeg op de dag trouwen en om 12.00 al gasten met een knorrende maag op bezoek hebben kunnen hier suggesties voor een bruiloftslunch bekijken.

Bruilofts diner: van een boerenbruiloft tot een trouwfeest voor prinsen en prinsessen met een 7 gangen diner voor alle genodigden. Diner opties te over voor een geslaagd bruiloftsdiner

Hapjes voor op je bruiloft: schenk je op de receptie van je bruiloft vooral Moët & Chandon, Freixenet Cava Cordon Rosado of alleen rauwe sapjes en Jip & Janneke Champagne? Ons maakt het niet uit, bij ieder drankje verzinnen we een paar lekkere en mooie hapjes. Kijk hier verder voor hapjes bij de catering van je trouwreceptie in Amsterdam

Catering checklist voor je bruiloft

Bij het maken van afspraken voor de catering van een bruiloftsreceptie en trouwfeest in Amsterdam komen er vragen in alle soorten op. Als cateraar houden wij van duidelijkheid en van heldere verwachtingen. We hebben alle vragen die ons in de laatste jaren gesteld zijn genoteerd en voor jou op een rijtje gezet. Het is een hele rij en ook al zijn ze niet allemaal belangrijk voor je is het toch handig ze goed door te nemen. Neem ze mee als je met ons en andere cateraars in gesprek gaat zodat je alles afgekaart hebt wat voor jou belangrijk is.  Download hier de checklist zodat je weet dat alle aspecten van de catering op je bruiloft in Amsterdam onder controle en goed geregeld zijn.

Vraag nu via dit formulier een offerte aan voor de catering van je bruilofts- receptie, lunch of diner in Amsterdam!

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.