Catering Nieuwjaarsfeest

Een catering van uw officiële Nieuwjaarsreceptie met de lekkerste en originele hapjes en drankjes voor alle relaties of liever een vrolijke Nieuwjaarsborrel voor alle collega’s? Een nieuwjaarsontbijt met bubbels, lekkere sapjes, pan cakes en scrambled eggs? Vraag het ons!

Catering Nieuwjaars-receptie

Wij verzorgen catering voor Nieuwjaarsrecepties, Nieuwjaarsontbijt of Nieuwjaars-lunch  evenementen bij u op kantoor.

Nieuwjaarsreceptie

Voor het verzorgen van de catering voor een officiële Nieuwjaarsreceptie met een sprankelende toast op het nieuwe jaar en lekkere lokale Amsterdamse  of internationale hapjes bent u bij ons aan het goede adres.  Gebruik het catering-formulier om ons naar de prijzen en opties te vragen.

Nieuwjaarsontbijt

Proosten op het nieuwe jaar kan met onze catering voor een vroeg Nieuwjaarsontbijt direct op 2 januari 2020 of wat later op de dag met een sprankelende Nieuwjaarslunch.

Nieuwjaars-catering & planning

Planning van uw Nieuwjaars-catering:  ook hier geld ‘hoe eerder hoe beter’  u kunt er niet te vroeg mee beginnen. Heeft u het intern nog niet helemaal rond? Vraag ons dan een optie op een datum voor uw catering.

Catering Nieuwjaarsreceptie

2020 gaat goed van start met een Nieuwjaarsreceptie met heerlijke happen bereid door onze chefs. Wij ont-zorgen u totaal met, als u dat wenst, een nieuwjaarsreceptie ‘full service’: drankjes, hapjes, vriendelijke bediening en alle materialen die nodig zijn. Vraag ons via e-mail of het formulier naar de mogelijkheden.

Catering Nieuwjaarsborrel

Gaat het bij uw Nieuwjaars-evenement vooral om informeel samen komen met collega’s dan kunt u bij ons ook terecht voor een meer losse aanpak. Onze Nieuwjaarscatering kunt ook dan ook ‘per onderdeel’ inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alleen ‘hapjes en materialen’ of alleen een DIY-catering of drop off catering van ‘drank en hapjes’.

Catering Nieuwjaarsfeest

Swingend het nieuwe jaar in met collega’s , klanten en partners met een late nieuwjaarsborrel of feest wat zo ‘basic’ of ‘uitgebreid’ kan als jullie wensen. Op verzoek verzorgen wij drankjes, bubbles, heerlijke happen, bedienend personeel, materialen en muziek ! Vertel ons over de plannen en wij denken met uw mee.

Cateraar voor uw (zakelijke) Nieuwjaarsfeest nodig? Bel ons nu:

+31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.