Catering voor verjaardagsfeest

Zoekt u voor uw verjaardagsfeest een cateraar met gevoel voor sfeer en presentatie? Of zoekt u specifiek een biologische cateraar met verstand van speciale dieeten? Of wilt u gewoon simpele hapjes? Graag maken wij een passende offerte voor u op maat.

of bel ons op: +31 (0)6-2459 3128

Home » Catering Evenement » Catering verjaardag

Catering van uw verjaardagsparty

Of u nu 30, 50 of 75 wordt: het moet gevierd worden en een goed geregelde catering met lekkere hapjes neemt flink wat organisatie uit uw handen! U heeft op zich al een flinke taak aan het opruimen van uw huis of het regelen van een geschikte ruimte en om het ook voor u een feest te laten zijn, doen wij graag de catering voor u!

Klein evenement

Klein evenement

klein evenement tot 100 pers

Kok op uw verjaardag

Kok op uw verjaardag

Soms wilt u op een verjaardagsfeest alleen maar van het ‘kook-gedoe’ af zijn. Heeft u alles al bedacht en liggen de recepten klaar? Vraag ons dan om een kok die er voor zorgt dat alles gesmeerd loopt in de keuken zodat u bij uw gasten kunt zijn.

Catering personeel

Catering personeel

Vraag ons naar een barman of cocktail shaker die Mojito’s of Cosmopolitans voor je shaked of die er voor zorgt dat er hapjes worden uitgelopen en glazen worden gespoeld.

Menu mogelijkheden voor uw verjaardagsfeest

Cateraar voor uw (zakelijke) verjaardagsfeest nodig? Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.