Home » Catering Evenement » Catering verjaardag

Catering van je verjaardagsfeest

Of je nu 30, 50 of 75 wordt: het moet gevierd worden en een catering met lekkere hapjes neemt flink wat gedoe van je weg! Je hebt op zich al een flinke taak aan het opruimen van je huis of het regelen van de ruimte in je favoriete kroeg en je om het ook voor jou een feest te laten zijn wil je  ‘koken en happen maken’ graag uitbesteden.

Kok op je verjaardagsfeest

Soms wil je op een verjaardagsfeest alleen maar van het ‘kook-gedoe’ af zijn. Heb je alles al bedacht, de boodschappen al in huis en de recepten klaarliggen? Vraag ons dan om een kok die er voor zorgt dat alles gemseerd loopt in de keuken zodat hjij bij je gasten kunt zijn.

Catering-personeel op je verjaardagsfeest

Vraag ons naar een barman of cocktail shaker die Mojito’s of Cosmopolitans voor je shaked of die er voor zorgrt dat er hapjes worden uitgelopen en glazen worden gespoeld.

Offerte catering verjaardagsfeest

Mail ons je verjaardags-catering-wensen en wij komen met feestelijk ‘party food’ waar je gasten over een jaar weer naar vragen.  Ook als er geen 400 gasten maar gewoon 40 komen zijn wij graag van de partij! Bellen naar +31(0)6-2459 3128 mag natuurlijk ook

 

 

birthday party / dinner at home
Showing 3 comments
 • Marcel

  Hallo, ik ben op zoek naar catering voor een verjaardagsfeestje bij mij thuis. Gaat om ca 38 pers op zaterdag 25 mei Zit te denken aan maaltijdsoep, brood en hapjes. Liefst redelijk veel vegetarisch. Mensen komen vanaf 17:00u, eten rond 19:00u.
  Groet, Marcel

 • Marieke

  Zaterdag 3 november vier ik mijn verjaardag op het Prinseneiland. Ik ben benieuwd wat het kost om 3 soepen te bestellen voor 60 man.

  Het zou gaan om de tomaat-linzen (30 porties) en Munt-doperwt (30 porties) en om Pompoensoep (30 porties)

  Punt van aandacht: ik zou de soepen graag warm ontvangen als dat kan, omdat er op de locatie alleen een eenvoudig apparaat is met 2 gasplaten….

 • Ron

  We zoeken een cateraar die op 24-11 voor ons hapjes/diner kan verzorgen op een informeel feestje vanwege o.a. verjaardagen. Het feestje vindt plaats in een buurtgebouw (Amstelveen). We verwachten ca. 80 volwassenen en 10kinderen onder 12 jaar. Aanvang is om 17.00 en vanwege aanwezigheid willen we het eten op tijd laten starten, zo rond 18.00.

  We zoeken een catering die een leuke en lekkere maaltijd kan verzorgen, en dit kan aanleveren zodat het warm blijft. Budget bedraagt ca. 900-1100 Euro. Drinken regelen we zelf, het gaat puur om de maaltijd. Buffetvorm lijkt ons het handigst, maar als er andere suggesties zijn horen we het graag. Servies / bestek is volgens ons aanwezig.

Leave a Comment

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.