Goede voornemens voor catering van evenementen en feesten in Amsterdam

Bij de start van een nieuw jaar is de vraag ‘wat zijn je goede voornemens’ vaak luchtig maar wel serieus een manier om bij de ander te checken wat hem bezig houdt en war hij voor staat. Ook als cateraar in Amsterdam met de ambitie om Good Food te leveren is een jaarwisseling een goed moment om weer eens focus aan te brengen.

Terugblik op catering activiteiten in 2012

In het afgelopen jaar hebben we samen met collega cateraars veel grote en kleine evenementen voorzien van kwalitatieve catering: bedrijfsopeningen en feesten, openingen van kantoor en winkelpanden, bruiloften met mooie sitting diners en buffet diners en natuurlijk recepties met overheerlijke hapjes.  In de in cateringland doorgaans rustige augustus maand hebben we onze tanden kunnen zetten in het biologische en fair trade restaurant menu voor de stand van Oxfam Novib op het Lowlands festival. Spannend was het toen een grote crew catering klant plotseling stopte met betalen: Theatergroep De Utrechtse Spelen bleek Financiele problemen te hebben. We hadden voor zo’n 40 avonden crew catering met personeel geleverd en we dreigden voor een groot bedrag het schip in te gaan. Gelukkig is ook dit avontuur uiteindelijk goed afgelopen. De gemeente Utreht en de provincie hebben ingegrepen en voor een oplossing gezorgd. Alle leveranciers zijn betaald.Nu is het fijn om terug te blikken op een, ondanks de crises,  goed jaar met je catering activiteiten maar tijd maken voor focus en nieuwe plannen is zeker zo belangrijk.

Wat zouden we in 2013 graag met onze catering bereiken?

Waar we nu toch echt blij van worden is eigenlijk dat waar het woord ‘Zing’ voor staat: catering op zo’n manier invullen dat de gasten na het ten of drinken met nieuwe energie opstaan om verfrist aan het volgende onderdeel van het evenement programma, of festival verder te gaan.
Wat we altijd mooi en een uitdaging vinden is dat gedeelte wat de kant bij als cateringvraag neerlegt zo in een menu en catering concept te vertalen dat het binnen onze definitie van zowel ‘Zing’ (= eten dat energie geeft en geen dip of food coma geeft) als dat van Good Food (liefst met keurmerk van biologisch of fair trade) valt.Gelukkig heeft is er aan  de leverancierskant een steeds groter en divers aanbod van biologische producten zodat we bij onze zoektocht naar ingrediënten steeds makkelijker vinden wat we zoeken.

Tortilla chips and sauce

Catering van meetings en congressen rond Amsterdam

Helpen met het verzorgen van catering voor complete dag arrangementen voor congressen, vergadering en bedrijfsmeetings is wat we dan ook in 2013 weer het liefste doen. Start met een compleet verzorgt ontbijt, lunch met soep en salades, tussendoortjes van vers geperst sap of snacks met power en pit. Na de meetings een borrel met ook een ruime keuze in non alcoholisch en een diner wat niet alleen verast maar de gasten fruitig en vol energie aan het avondprogramma laat deelnemen.Omdat er in de hoofdstad met regelmaat internationale gezelschappen bij elkaar komen om met volle dag programma’s kennis en verhalen uit te wisselen zitten we op de goede plek. Het liefst natuurlijk bij die klanten die aansluiten bij ons wereld beeld of ten minste gezondheid van mens en wereld een warm hart toe dragen.Los van wat we graag doen denken we met veel plezier mee aan het creëren van catering opties die binnen het budget blijven van de organisatoren. Hierbij kijken we oprecht naar dat wat we denken dat voor u en uw gasten de beste oplossing kan zijn.

Tot zover en tot ziens in 2013!

SEARCH
[]
1 Step 1
Naam
Telefoonnummer
Vertel over uw evenement/catering wensen/vragen
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder