Kerstdiner menu’s

Wij verzorgen heerlijke en feestelijke 3, 4, 5 of meer-gangen kerstdiners, geheel op uw wensen afgestemd. We maken sitting dinner menu’s op maat  voor het klasieke kerstdiner maar ook walking diners voor de meer informele kerstviering.

of bel mij op: +31.(0)6-2459 3128

Kerstmenu optie 1

Kerstmenu optie 1

keuze uit de volgende opties:

Tijdens de borrel

Verse vijgen met spek en perenstroop uit de oven

Mini quiche met bospaddenstoel (v)

Mini gamba spiesje met knoflook en peterselie

Ingedekt op tafel

Meloen in Serranoham

Pain de campagne met Rozemarijn, knoflook & zeezout

Voor

Door slagerij Louman gerookte biefstuk met Amsterdams zuur en snippers van Oude Rijpenear kaas

Hoofd

In de oven gebakken kabeljauw met Riesling, kappertjes, olijven en rode pepervlokken

Bij

Geroosterde bospeen met een saus van tahin en koriander en granaatappel

‘Pommes au gratin’ – de  klassieker: hartige aardappeltaart met gruyère en room

Toe

Christmas panna cotta

Afsluiter

Koffie en thee met chocolaatjes en lekkere zoetigheden

Ontvang een offerte voor dit menu

Onze Kerstmenu’s

Prijzen voor catering van 3,4 of 5 gangen kerstmenu’s in de regio Amsterdam zijn afhankelijk van groepsgrootte en afname van drankenarrangement. Bijkomende kosten zijn de inhuur van materialen, bedienend personeel en chefs op locatie. Bekijk ook onze opties voor gerechten voor de catering van uw Kerstdiner. De meeste gerechten zijn onderling uitwisselbaar.

Ontvang een offerte

Kerstmenu optie 2

Kerstmenu optie 2

keuze uit de volgende opties:

Bij de borrel

Mini ijshoorntje gevuld met zachte geitenroomkaas en cranberry topping.

Verse vijgen met spek en perenstroop uit de oven

Mini quiche met bospaddenstoel (v)

Mini gamba spiesje met knoflook en peterselie

Op tafel

Meloen in Serranoham

Pain de campagne met Rozemarijn, knoflook & zeezout

Voor

Red nose Rudolf – cocktail met rauwe zalm en auberginemousse

Soep

Cappuccino van bospaddenstoelen

Hoofdgerecht

Gespietste reebout met een saus port-tijmsaus

Bijgerechten

Gepureerde zoete aardappel met geroosterde bloemkool en selderij

Salade van bietjes, granaatappel, gekarameliseerde pecannoten, geitenkaas en een balsamico-dressing.

Toe

Chocolademousse in drie kleuren met vanilleschuim

En daarna

Koffie en thee met friandises en likeurtje

Ontvang een offerte voor dit menu

Kerstmenu optie 3

Kerstmenu optie 3

keuze uit de volgende opties:

Tijdens de borrel

Verse vijgen met spek en perenstroop uit de oven

Mini quiche met bospaddenstoel (v)

Mini gamba spiesje met knoflook en peterselie

Ingedekt op tafel

Meloen in Serranoham

In rode pepers, knoflook, citroen en extra virgen olijfolie gemarineerde blokjes fetakaas

Pain de campagne met Rozemarijn, knoflook & zeezout

Voor

Hartige tiramisu gemaakt van pesto, tomaten coulis, mascarpone en Parmazan

Soep

Aziatische kreeftensoep met kokosespuma

Hoofdgerecht

Waterlant’s Weelde lamsbout in de oven gegaard met knoflook, rozemarijn en Zaanse mosterd

Bijgerechten

Rozenval aardappeltjes met rozemarijn uit de oven

Ovenschotel van bospeentjes en koolraap en tijm

Toe

Grand petit dessert; ‘bread and butter pudding’ met warme custard, chocolademousse,  appeltaartijs  en peacon-caramel cheesecake

Afsluiter

Koffie en thee met luxe lekkernijen- friandises

Ontvang een offerte voor dit menu

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.