Home » Catering menu » Diner » Diner Kerst

Kerstdiners menu’s 2018

Wij maken kerstdiners met drie, vier of vijf gangen. Zie de voorbeeldmenu’s op deze pagina.

3 gangen Kerstmenu

Zie hieronder een voorbeeld Kerstmenu voor een vatering met borrel en een menu van 3 gangen met wat hapjes vooraf. De hapjes kunnen zowel in schaaltjes op tafel worden ingedekt maar ook worden uitgelopen tijdens de kerstborrel voorafgaand aan het kerstdiner.

Tijdens de borrel

Verse vijgen met spek en perenstroop uit de oven

Mini quiche met bospaddenstoel (v)

Mini gamba spiesje met knoflook en peterselie

Ingedekt op tafel

Meloen in Serranoham

Pain de campagne met Rozemarijn, knoflook & zeezout

Voor

Door slagerij Louman gerookte biefstuk met Amsterdams zuur en snippers van Oude Rijpenear kaas

Hoofd

In de oven gebakken kabeljauw met Riesling, kappertjes, olijven en rode pepervlokken

Bij

Geroosterde bospeen met een saus van tahin en koriander en granaatappel

‘Pommes au gratin’ – de  klassieker: hartige aardappeltaart met gruyère en room

Toe

Christmas panna cotta

Afsluiter

Koffie en thee met chocolaatjes en lekkere zoetigheden

Prijzen voor catering van 3,4 of 5 gangen kerstmenu’s in de regio Amsterdam van variëren tussen de €37,50 en €57,50 per persoon en zijn afhankelijk van groepsgrote en afname drankenarrangement. Bijkomende kosten zijn de inhuur van materialen, bedienend personeel en chefs op locatie. Bekijk ook onze lange-lijst met opties voor gerechten voor de catering van uw Kerstdiner. De meeste gerechten zijn onderling uitwisselbaar.

Kerstmenu 4 gangen

Bij de borrel

Mini ijshoorntje gevuld met zachte geitenroomkaas en cranberry topping.

Verse vijgen met spek en perenstroop uit de oven

Mini quiche met bospaddenstoel (v)

Mini gamba spiesje met knoflook en peterselie

Op tafel

Meloen in Serranoham

Pain de campagne met Rozemarijn, knoflook & zeezout

Voor

Red nose Rudolf – cocktail met rauwe zalm en auberginemousse

Soep

Cappuccino van bospaddenstoelen

Hoofdgerecht

Gespietste reebout met een saus port-tijmsaus

Bijgerechten

Gepureerde zoete aardappel met geroosterde bloemkool en selderij

Salade van bietjes, granaatappel, gekarameliseerde pecannoten, geitenkaas en een balsamico-dressing.

Toe

Chocolademousse in drie kleuren met vanilleschuim

En daarna

Koffie en thee met friandises en likeurtje

Kerstmenu – 5 gangen

Tijdens de borrel

Verse vijgen met spek en perenstroop uit de oven

Mini quiche met bospaddenstoel (v)

Mini gamba spiesje met knoflook en peterselie

Ingedekt op tafel

Meloen in Serranoham

In rode pepers, knoflook, citroen en extra virgen olijfolie gemarineerde blokjes fetakaas

Pain de campagne met Rozemarijn, knoflook & zeezout

Voor

Hartige tiramisu gemaakt van pesto, tomaten coulis, mascarpone en Parmazan

Soep

Aziatische kreeftensoep met kokosespuma

Hoofdgerecht

Waterlants Weelde lamsbout in de oven gegaard met knoflook, rozemarijn en Zaanse mosterd

Bijgerechten

Rozenval aardappeltjes met rozemarijn uit de oven

Ovenschotel van bospeentjes en koolraap en tijm

Toe

Grand petit dessert; ‘bread and butter pudding’ met warme custard, chocolademousse,  appeltaartijs  en peacon-caramel cheesecake

Afsluiter

Koffie en thee met luxe lekkernijen- friandises

Prijzen Kerstmenu’s

De prijzen voor catering van een 3,4 of 5 gangen kerstmenu’s in en rondom Amsterdam van variëren tussen de €37,50 en €57,50 per persoon.

Prijzen van onze kertsdiners zijn afhankelijk van groepsgrote en wel of geen afname van een drankenarrangement.

Bijkomende kosten  bij catering kerstdiners

Eventueele  kosten die dara nog bij komen zijn de inhuur van materialen, inzet van bedienend personeel en chefs op locatie.  Wilt u catering van een kerstdiner buiten de regio Amsterdam dan kunne er wellicht kosten voor vervoer bijkomen. U bent welkom om gratis een prijsopgave en voorstel aan te vragen voor catering van een Kerstdiner of Kerstlunch bij op kantoor via dit formulier.

Leave a Comment

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.