Wij verzorgen heerlijke en feestelijke 3, 4, 5 of meer-gangen kerstdiners, geheel op uw wensen afgestemd. We maken sitting dinner menu’s op maat voor het klasieke kerstdiner maar ook walking diners voor de meer informele kerstviering.
[]
1Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Kerstmenu optie 1
keuze uit de volgende opties:
Tijdens de borrel
Verse vijgen met spek en perenstroop uit de oven
Mini quiche met bospaddenstoel (v)
Mini gamba spiesje met knoflook en peterselie
Ingedekt op tafel
Meloen in Serranoham
Pain de campagne met Rozemarijn, knoflook & zeezout
Voor
Door slagerij Louman gerookte biefstuk met Amsterdams zuur en snippers van Oude Rijpenear kaas
Hoofd
In de oven gebakken kabeljauw met Riesling, kappertjes, olijven en rode pepervlokken
Bij
Geroosterde bospeen met een saus van tahin en koriander en granaatappel
‘Pommes au gratin’ – de klassieker: hartige aardappeltaart met gruyère en room
Toe
Christmas panna cotta
Afsluiter
Koffie en thee met chocolaatjes en lekkere zoetigheden
Kerstmenu optie 2
keuze uit de volgende opties:
Bij de borrel
Mini ijshoorntje gevuld met zachte geitenroomkaas en cranberry topping.
Verse vijgen met spek en perenstroop uit de oven
Mini quiche met bospaddenstoel (v)
Mini gamba spiesje met knoflook en peterselie
Op tafel
Meloen in Serranoham
Pain de campagne met Rozemarijn, knoflook & zeezout
Voor
Red nose Rudolf – cocktail met rauwe zalm en auberginemousse
Soep
Cappuccino van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Gespietste reebout met een saus port-tijmsaus
Bijgerechten
Gepureerde zoete aardappel met geroosterde bloemkool en selderij
Salade van bietjes, granaatappel, gekarameliseerde pecannoten, geitenkaas en een balsamico-dressing.
Toe
Chocolademousse in drie kleuren met vanilleschuim
En daarna
Koffie en thee met friandises en likeurtje
Kerstmenu optie 3
keuze uit de volgende opties:
Tijdens de borrel
Verse vijgen met spek en perenstroop uit de oven
Mini quiche met bospaddenstoel (v)
Mini gamba spiesje met knoflook en peterselie
Ingedekt op tafel
Meloen in Serranoham
In rode pepers, knoflook, citroen en extra virgen olijfolie gemarineerde blokjes fetakaas
Pain de campagne met Rozemarijn, knoflook & zeezout
Voor
Hartige tiramisu gemaakt van pesto, tomaten coulis, mascarpone en Parmazan
Soep
Aziatische kreeftensoep met kokosespuma
Hoofdgerecht
Waterlant’s Weelde lamsbout in de oven gegaard met knoflook, rozemarijn en Zaanse mosterd
Bijgerechten
Rozenval aardappeltjes met rozemarijn uit de oven
Ovenschotel van bospeentjes en koolraap en tijm
Toe
Grand petit dessert; ‘bread and butter pudding’ met warme custard, chocolademousse, appeltaartijs en peacon-caramel cheesecake
Afsluiter
Koffie en thee met luxe lekkernijen- friandises
[]
1Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Catering Offerte & Kontact
Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.