Borrelpakketten & vergaderpakketten

Digi borrelpaketten, vergaderpaketten en evenementpaketten voor catering van virtuele bedrijfsborrels en virtuele kook evenementen.

Pakketten voor digitale borrels, luxe of basic vergaderpaketten voor uw thuiswerkende collega’s

Als evenementen virtueel zijn en we culinaire ervaringen in kleine groepen delen komen onze verpakte catering opties goed van pas.  De bedrijfsborrel thuis met een borrel-pakket van de baas voelt bijna als vanouds.  Vergaderen via zoom is leuker met een verwen- of vergaderpakket met lekkers.

Ook voor uw medewerkers verwen lunch hebben wij makkelijke verpakte opties die uw medewerkers in een handomdraai op tafel zetten.

Borrelpakket

De vrijdagmiddagborrel bij je thuis. Verpakt in een doos met echt lekkere happen uit onze keuken en met ingrediënten uit de regio. Lekker met lokaal ambachtelijk bier of sapjes uit de regio!

Vergader-pakket

Verwen je collega’s of relaties met pakketten voor koffie- of theepauze’s en voor zoom vergaderen. Een verwenpakket puur als ondersteunend gebaar en blijk van waardering wordt ook warm ontvangen!

reebiefstuk met risotto en ocra

Dinnerpaketten

Onze luxe diner pakketten leveren we ‘bijna af’ zodat je collega’s thuis met minimale inspanning een heerlijk diner op tafel kunnen zetten. Gekoeld geleverd en met duidelijke en eenvoudige instructies.

– Bekijk onze basic en gourmet pakket menu’s –

Borrel in een box menu
Diner in een box menu
Kook event Zoom-Chef & Box
Booster Box menu

– Andere verpakte of catering in een box opties… –

Op zoek naar ideeën voor catering pakketten?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Request a quote!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *