Quiche met salade op palmblad bordje
Home » Onze catering services » Lunch Catering

Lunch catering in Amsterdam

Onze lunch catering service in Amsterdam is waar het 12 jaar geleden allemaal mee begon. Lunch service zit in ons DNA en door de jaren heen inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service catering bedrijf. Met onze lunch catering en lunch menu’s service richten we ons met een gezonde lunch op groepen ‘bewuste eters’. Bij ons dus geen wit puntje met kaas maar lunch gerechten waar je nieuwe energie van krijgt: soepen, salades, wraps, warme lunch en ja ook lekkere sandwiches . Hoe groter de groep hoe leuker de lunch!

Ons lunch aanbod en menus

Voorbeelden van ons lunch aanbod kunt u bekijken op de hoofdpagina van lunch menus. U kunt ook direct door naar sandwiches en wraps, salades, soepen en quiches of direct een indicatie van de prijzen van catering voor verschillende lunch combinaties en menu’s bekijken.

Lunch service voor groepen bij meetings

Onze lunch service is er voor luxe of verwen-lunches voor groepen zoals bij evenementen, congressen, meetings, vergaderingen en crew catering. We zijn er niet voor de dagelijkse lunch of voor het bestellen van een paar broodjes.

Lunch catering offerte

Snel een voorstel voor gezonde lunch catering in de mail ontvangen? Voer op het offerte formulier het aantal gasten/eters in, de datum en de lunch wensen. Wij maken dan snel een lunch offerte op maat.

Mailen kan ook naar job@zingfood.nl of bel met Job via +31 (0) 6 2459 3128 voor een lekkere en gezonde lunch..

Catering van lunchpakketten

Lunchpakketten maken we het liefst gezond en als het kan met een warme quiche of een lekkere tabouleh salade. Wij maken diverse smaken wraps of sandwiches met brood van het Vlaamsch Broodhuys. Als uw budget het toestaat vullen we de lunchpakketten aan met verse jus d’orange of als er wat te vieren valt met wijn, bier, champagne en hartige snacks. Bekijk hier een lijst met lunch gerechten die specifiek geschikt zijn voor catering van lunchpakketten.

Showing 5 comments
 • Ute

  Wij organiseren regelmatig taaltrainingen op ons kantoor in Amsterdam. De groepsgrootte verschilt per keer. De groepsgrootte is rond de 30-50 personen.
  Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe cateraar en de vraag is of jullie ons hierbij kunnen helpen.
  Er is een budget van maximaal 20 euro per persoon. Het gaat om het volgende:
  Een biologische lunch (verschillende broodjes met verschillend beleg, een stukje quiche of wrap of een kop soep en een grote salade) .Melk en vruchtensap
  Voor iedere cursist een muffin of een andere kleine zoetigheid.
  Fruitsalade die wij in de middag serveren aan de cursisten
  Kunnen jullie bovenstaande verzorgen en zo ja, kunnen jullie mij een offerte sturen?

 • Kasper

  Op vrijdag 18 januari hebben we een conference over boeken en op zaterdag 19 en zondag 20 januari een boekenbeurs incl talks. Alledrie de dagen op Schipluidenlaan 12, 1062 HE Amsterdam.

  We zouden graag een lunch (rond 12:30) willen aanbieden aan onze genodigde gasten (tijdens de pauze.
  Vrijdag 180 personen (Sandwiches)
  Zaterdag 75 personen (Wraps)
  Zondag 70 personen (Wraps)

  Ik zie dat jullie ook van die lunchpakketten hebben met wraps.
  We draaien het hele event met een kleine subsidie dus we zijn ook op zoek naar zo’n soort pakket deal.
  Misschien dat wraps goed zijn voor in het weekend. Zodat de mensen van de boekenstands dat nog achter hun stand zouden kunnen eten.
  Drinken regelen ze wel zelf.

  Kunnen jullie ons een offerte gvoor de catering even?

 • Olivia

  Ik ben op zoek naar een cateraar die 3 x per week een warme lunch kan verzorgen voor rond de 65 collega’s plus 12 vegetarische maaltijden.
  Wij zijn een bedrijf met veel mensen uit het buitenland. We houden dus erg van variatie in de warme maaltijd en waarderen de warme lunches enorm!
  Hoe veel zal dit p.p gaan kosten?
  Alvast bedankt voor alle informatie.

 • Jeroen

  we willen graag een crewcatering; lunchpakket.
  dit hebben wij nodig voor de opbouw van ons evenement.
  tijdens de lunch hebben wij 75 pax.
  ook willen we graag voor in de avond een warme maaltijd. kunnen jullie die ook voor ons regelen? gaat om het zelfde aantal mensen. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten. Alvast bedankt.
  Het evenement vindt plaats in de zuiveringshal (Westergasfabriek). Omdat die locatie geen keuken heeft hebben we een cateraar nodig die apparatuur heeft om het eten warm te houden.

 • Thomas

  Hallo, wij zijn op zoek naar een gezonde lunch die over het algemeen ieder persoon wel aanspreekt. Daarnaast is het een must om voor een aantal personeelsleden lactosevrije en glutenvrije opties te hebben.
  Wij hebben 45 personeelsleden in de workshop waarvoor we lunch zoeken.. Het evenement is aan de Herengracht in Amsterdam.

Leave a Comment

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.