Lunch catering

Wij maken lekkere eenvoudige, gezonde en ook luxe verwen-lunches voor groepen bij evenementen, congressen, meetings, vergaderingen en crew catering. Zowel warme buffet of walking lunches als koude lunches en ook verpakte lunches voor onderweg.

Home » Onze catering diensten » Lunch catering

Onze lunch catering service

Wij maken uw lunch zoals u dat wenst! Eenvoudig met een paar keuzes gespresenteerd op schaal of uitgebreid en met luxe, warme of koude lunchgerechten. Voor zakelijke evenmenten verzorgen wij lekkere en mooi gepresenteerde walking of standing lunch catering.

Friendly catering staff with tray of appetizers

Buffet lunch catering

Lunch als buffet kan bij ons op twee manieren: lunchgerechten zoals sandwiches, wraps, < a href="/menu-catering/lunch/quiche/">quiche, soep en salades gepresenteerd op schaal die door de gasten zelf ,soms met assistentie van onze bediening, worden opgeschept. Of met lunchgerechten die al zijn geproportioneerd en opgemaakt in kleine of medium porties, die staan uitgestald op een tafel of buffet en die direct gepakt kunnen worden.

Buffet hapjes lunch gerechten op buffet

Staande of 'walking lunch'

Een combinatie van 5 tot 10 lunchgerechten opgemaakt als ‘medium’ of ‘kleine’ gerechtjes. Deze kunnen zoals u wenst worden uitgelopen op dienbladen of op een buffet geplaatst worden, zodat uw gasten zelf kunnen pakken. Mocht u een internationale groep gasten hebben die wellicht gewend zijn om warm te lunch dan kunt u ook gerechten kiezen uit onze opties voor walking dinners.

Catering lunchpakketten

We verpakken lunches in papieren zakjes of in ‘lunchboxes’ voor groepen die onderweg zijn. Onze verpakte lunches gaan van basic tot zeer luxe. We leveren de lunches netjes verpakt in kartonnen dozen of thermo boxen op treinstation, hotel en op de luchthaven Schiphol. Qua opties kan je denken aan sandwiches, wraps , side salads of maaltijd salades, quiches, sapjes en andere dranken.

Cateraar voor uw (zakelijke) lunch nodig?

Bel ons nu: Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *