Lunch catering in Amsterdam

Wij maken lekkere, gezonde en ook luxe verwen-lunches voor groepen bij evenementen en cateren in Amsterdam voor congressen, meetings, vergaderingen en crew catering. Zowel warme buffet of walking lunches als koude lunches en ook verpakte lunches voor onderweg.

of bel ons: +31 (0)6-2459 3128

Lunch catering opties

Wij maken uw lunch zoals u dat wenst! Eenvoudig met een paar keuzes gespresenteerd op schaal of uitgebreid en met luxe, warme of koude lunchgerechten. Voor zakelijke evenmenten in de regio Amsterdam verzorgen wij catering met lekkere en mooi gepresenteerde walking of standing lunch gerechten.

Buffet lunch catering

Buffet lunch catering

Lunch als buffet kan bij ons op twee manieren:   lunchgerechten zoals sandwiches, wrapsquichesoep en salades gepresenteerd op schaal die door de gasten zelf ,soms met assistentie van onze bediening, worden opgeschept. Of met lunchgerechten die al zijn geproportioneerd en opgemaakt in kleine of medium porties, die staan uitgestald op een tafel of buffet en die direct gepakt kunnen worden.

Staande of 'walking lunch'

Staande of 'walking lunch'

Een combinatie van 5 tot 10 lunchgerechten opgemaakt als ‘medium’ of ‘kleine’ gerechtjes. Deze kunnen zoals u wenst worden uitgelopen op dienbladen of op een buffet geplaatst worden, zodat uw gasten zelf kunnen pakken.
Mocht u een internationale groep gasten hebben die wellicht gewend zijn om warm te lunch dan kunt u ook gerechten kiezen uit onze opties voor walking dinners.

Catering lunchpakketten

Catering lunchpakketten

We verpakken lunches in papieren zakjes of in ‘lunchboxes’ voor groepen die onderweg zijn. Onze verpakte lunches gaan van basic tot zeer luxe. We leveren de lunches netjes verpakt in kartonnen dozen of thermo boxen op treinstation, hotel en op de luchthaven Schiphol. Qua opties kan je denken aan sandwiches, wrapsside salads of maaltijd saladesquiches, sapjes  en andere dranken.

Lunch cateraar voor uw evenement in Amsterdam nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.