Quiche met salade op palmblad bordje
Home » Onze catering services » Lunch Catering

Lunch catering in Amsterdam

Onze lunch catering service in Amsterdam is waar het 12 jaar geleden allemaal mee begon. Lunch service zit in ons DNA en door de jaren heen inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service catering bedrijf. Met onze lunch catering en lunch menu’s service richten we ons met een gezonde lunch op groepen ‘bewuste eters’. Bij ons dus geen wit puntje met kaas maar lunch gerechten waar je nieuwe energie van krijgt: soepen, salades, wraps, warme lunch en ja ook lekkere sandwiches . Hoe groter de groep hoe leuker de lunch!

Ons lunch aanbod en menus

Voorbeelden van ons lunch aanbod kunt u bekijken op de hoofdpagina van lunch menus. U kunt ook direct door naar sandwiches en wraps, salades, soepen en quiches of direct een indicatie van de prijzen van catering voor verschillende lunch combinaties en menu’s bekijken.

Lunch service voor groepen bij meetings

Onze lunch service is er voor luxe of verwen-lunches voor groepen zoals bij evenementen, congressen, meetings, vergaderingen en crew catering. We zijn er niet voor de dagelijkse lunch of voor het bestellen van een paar broodjes.

Lunch catering offerte

Snel een voorstel voor gezonde lunch catering in de mail ontvangen? Voer op het offerte formulier het aantal gasten/eters in, de datum en de lunch wensen. Wij maken dan snel een lunch offerte op maat.

Mailen kan ook naar job@zingfood.nl of bel met Job via +31 (0) 6 2459 3128 voor een lekkere en gezonde lunch..

Catering van lunchpakketten

Lunchpakketten maken we het liefst gezond en als het kan met een warme quiche of een lekkere tabouleh salade. Wij maken diverse smaken wraps of sandwiches met brood van het Vlaamsch Broodhuys. Als uw budget het toestaat vullen we de lunchpakketten aan met verse jus d’orange of als er wat te vieren valt met wijn, bier, champagne en hartige snacks. Bekijk hier een lijst met lunch gerechten die specifiek geschikt zijn voor catering van lunchpakketten.

Comments
    pingbacks / trackbacks
    • […] tijdens het Lowlands festival. Een heerlijk lunchgerecht met een pittig sausje! Naast biologische lunchgerechten verzorgt Zing Good Food bijvoorbeeld ook de catering van allerlei (biologische) hapjes, koud én […]

    Leave a Comment

    Catering Offerte & Kontact

    Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.