Onze lunch catering

Wij maken lekkere eenvoudige, gezonde en ook luxe verwen-lunches voor groepen bij evenementen, congressen, meetings, vergaderingen en crew catering. Zowel warme buffet of walking lunches als koude lunches en ook verpakte lunches voor onderweg.

or call us: +31 (0)6-2459 3128

Onze lunch catering service opties

Wij maken uw lunch zoals u dat wenst! Eenvoudig met een paar keuzes gespresenteerd op schaal of uitgebreid en met luxe, warme of koude lunchgerechten. Voor zakelijke evenmenten verzorgen wij lekkere en mooi gepresenteerde walking of standing lunch catering.

Buffet lunch catering

Buffet lunch catering

Lunch als buffet kan bij ons op twee manieren:   lunchgerechten zoals sandwiches, wrapsquichesoep en salades gepresenteerd op schaal die door de gasten zelf ,soms met assistentie van onze bediening, worden opgeschept. Of met lunchgerechten die al zijn geproportioneerd en opgemaakt in kleine of medium porties, die staan uitgestald op een tafel of buffet en die direct gepakt kunnen worden.

Staande of 'walking lunch'

Staande of 'walking lunch'

Een combinatie van 5 tot 10 lunchgerechten opgemaakt als ‘medium’ of ‘kleine’ gerechtjes. Deze kunnen zoals u wenst worden uitgelopen op dienbladen of op een buffet geplaatst worden, zodat uw gasten zelf kunnen pakken.
Mocht u een internationale groep gasten hebben die wellicht gewend zijn om warm te lunch dan kunt u ook gerechten kiezen uit onze opties voor walking dinners.

Catering lunchpakketten

Catering lunchpakketten

We verpakken lunches in papieren zakjes of in ‘lunchboxes’ voor groepen die onderweg zijn. Onze verpakte lunches gaan van basic tot zeer luxe. We leveren de lunches netjes verpakt in kartonnen dozen of thermo boxen op treinstation, hotel en op de luchthaven Schiphol. Qua opties kan je denken aan sandwiches, wrapsside salads of maaltijd saladesquiches, sapjes  en andere dranken.

Cateraar voor uw (zakelijke) lunch nodig?

Bel ons nu: Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan. of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Showing 6 comments
 • Yvonne

  Wij zijn op zoek naar een catering voor een lunch bij ons op kantoor.in Amsterdam Zuid Lunch zou kunnen bestaan uit soep, een quiche en 2 verschillende salades bijvoorbeeld? Wij zijn met ongeveer 38-40 personen en het budget bestaat uit ongeveer 14 euro per persoon. Is dit mogelijk?

 • Noor

  Wij zijn opzoek naar soep en quiches! Wij hebben namelijk een feest van een persoon die afscheid gaat nemen op zijn werk.
  Qua eten hadden wij in ons hoofd om eerst een aantal soepen te serveren en daarna een aantal quiches te serveren.
  Het gaat om een aantal van 150 personen.
  Wij hadden in ons hoofd om 3 soorten soep en een aantal quiches te bestellen.
  Graag zou ik willen weten hoeveel het zou kosten om de soep en de quiches bij u af te halen.

 • Tamara

  Op vrijdag 28 september ben ik op zoek naar iemand die ons kan helpen met het verzorgen van catering voor een lunch buffet (en de organisatie hiervan) bij ons op kantoor in Amsterdam (Zuid). We zijn op zoek naar een buffetlunch en hebben daarvoor ook wat extra benodigdheden nodig (zoals statafels, buffet tafels, een zeil voor buiten, opbouw en afbouw, etc).

  Het gaat om ongeveer 70-80 personen,allen collegas. Start is om 12:45 en het duurt tot 15:00 uur.

 • Sophie

  Graag wil ik bij jullie een vrijblijvende offerte opvragen betreffende het cateren van een lunch op donderdag 17 oktober in Amsterdam, vlakbij het Amstel station.

  Er komen, wat we tot op heden weten, ongeveer 150/175 mensen. We willen graag een variatie aan belegde broodjes (vlees/vis/vega) (2 p.p. schat ik?) en een paar grote salades waar iedereen wat van kan pakken. Ook de vraag of jullie eigen borden en bestek meenemen?

 • Jeroen

  we willen graag een crewcatering; lunchpakket.
  dit hebben wij nodig voor de opbouw van ons evenement.
  tijdens de lunch hebben wij 75 pax.
  ook willen we graag voor in de avond een warme maaltijd. kunnen jullie die ook voor ons regelen? gaat om het zelfde aantal mensen. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten. Alvast bedankt.
  Het evenement vindt plaats in de zuiveringshal (Westergasfabriek). Omdat die locatie geen keuken heeft hebben we een cateraar nodig die apparatuur heeft om het eten warm te houden.

 • Thomas

  Hallo, wij zijn op zoek naar een gezonde lunch die over het algemeen ieder persoon wel aanspreekt. Daarnaast is het een must om voor een aantal personeelsleden lactosevrije en glutenvrije opties te hebben.
  Wij hebben 45 personeelsleden in de workshop waarvoor we lunch zoeken.. Het evenement is aan de Herengracht in Amsterdam.

Leave a Comment

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.