Catering Nieuwjaarsreceptie

Catering van uw Nieuwjaarsreceptie met de lekkerste en originele hapjes en drankjes voor uw relaties of liever een informele nieuwjaarsborrel voor uw collega’s?  Vraag het ons naar een voorstel op maat!

Catering Nieuwjaarsreceptie & Nieuwsjaarsborrel

Wij verzorgen catering voor Nieuwjaarsrecepties, Nieuwjaarsborrels of het ‘Nieuwjaars standing lunch’ evenement bij u op kantoor in Amsterdam en omgeving.

Nieuwjaarsreceptie

Voor het verzorgen van de catering voor een officiële Nieuwjaarsreceptie met een sprankelende toast op het nieuwe jaar en lekkere Amsterdamse  of mediterrane, of international hapjes bent u bij ons aan het goede adres.

Gaat u het nieuwe jaar in met goede voornemesns met betrekking tot minimaal impact op milieu? Bekijk dan hier onze vegetarische hapjes!

Gebruik het catering-formulier om ons naar de prijzen en opties te vragen.

Nieuwjaarsborrel

Proosten op het nieuwe jaar met collega’s onderling! Wij verzorgen uw borrel met heerlijke vegetarische en vis en vleeshapjes en happen. Vanaf 2 januari 2023 zijn wij bij u van de partij met bubbles, draadjesvlees -bitterballen en andere huisgemaakte hapjes.

Planning van nieuwjaarsborrel en nieuwjaarsreceptie

Ook voor de planning van uw Nieuwjaars-catering geldt:   ‘hoe eerder hoe beter’ u kunt er niet te vroeg mee beginnen. Heeft u intern de plannen nog niet helemaal rond? Vraag ons dan een optie op een datum voor uw catering.

Luxe hapje voor nieuwjaarsreceptie of borrel

Catering Nieuwjaarsreceptie

2020 gaat goed van start met een nieuwjaarsreceptie met heerlijke happen bereid door onze chefs. Wij ont-zorgen u totaal met, als u dat wenst, een nieuwjaarsreceptie ‘full service’: drankjes, hapjes, vriendelijke bediening en alle materialen die nodig zijn. Vraag ons via e-mail of het formulier naar de mogelijkheden.

Catering Nieuwjaarsborrel

Gaat het bij uw nieuwjaarsborrel vooral om informeel samen komen met collega’s dan kunt u bij ons ook terecht voor een meer losse aanpak. Onze Nieuwjaarscatering kunt ook dan ook ‘per onderdeel’ inzetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alleen ‘hapjes en materialen’ of alleen een DIY-catering of drop off catering van ‘drank en hapjes’.

Catering Nieuwjaarsfeest

Swingend het nieuwe jaar in met collega’s , klanten en partners met een late nieuwjaarsborrel of feest wat zo ‘basic’ of ‘uitgebreid’ kan als jullie wensen. Op verzoek verzorgen wij drankjes, bubbles, heerlijke happen, bedienend personeel, materialen en muziek ! Vertel ons over de plannen en wij denken met uw mee.

Op zoek naar catering voor uw nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel? Bel ons nu!

+31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.