Zomerse salade catering in Amsterdam

Als cateraar in Amsterdam en ex-hotelschoolstudent heb je verschillende beroepsdeformaties. Een er van is dat je thuis nooit begint te koken voordat de werkruimte helemaal schoon en opgeruimd is. In de koelkast moet alles afgedekt staan en mayonaise koop je niet in een potje maar maak je natuurlijk zelf.

Als je bij vrienden gaat eten kijk je net wat anders naar de gerechten dan als je niet cateraar zou zijn. Sommigen zijn zich daar weer van bewust en doen dan extra hun best of leggen je uitvoerig uit dat ze niet echt tijd hadden om te koken.  Soms doe ik zo nieuwe inspiratie op van gerechten die ik eigenlijk al afgeschreven had.

Het concept ‘aardappelsalade’ heeft een associatie met ouderwetse catering die we 20 jaar geleden verkochten met mayonaise ‘deksel’ als garnering (‘vet is lekker’ hadden we geleerd in les 1 op school).  Bijna verbaasd was ik toen we laatst bij vrienden in Amsterdam een ontzettend lekker Poolse aardappelsalade geserveerd kregen.  OK nog steeds met redelijk wat mayonaise maar ook met veel groen en het vet werd gecompenseerd door grote kappertjes met steeltje.

n plaats van de mayonaise zou je natuurlijk ook magere yoghurt kunnen gebruiken variaties genoeg te vinden op sites zoals Smulweb.

Vanaf nu dus te bestellen voor picknick in het Vondelpark: zomerse aardappelsalade!

SEARCH
[]
1 Step 1
Naam
Telefoonnummer
Vertel over uw evenement/catering wensen/vragen
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder