Kok aan huis in Amsterdam of Catering?

Met regelmaat krijgen we aanvragen voor catering in het centrum van Amsterdam voor feestelijke diners ter ere van Kerst of een verjaardag.

Als we door vragen bij de klant komen we vaak tot de conclusie dat de aanvrager gewoon lekker  thuis wil eten met een groep van vrienden of familie. Er is een keuken met gasfornuis,  koeling en werkbanken. Er zijn tafels , stoelen, glaswerk en bestek. Er is ruim voldoende drank in het huis.

Het enige waar je als gastheer geen zin in hebt is boodschappen doen en koken. Natuurlijk moet het wel een 5 gangen diner zijn en de gasten moeten onder de indruk naar huis gaan. Eigenlijk weet je als gastheer precies wat je wil. Vaak heb je de gerechten al uit het kookboek gekozen en vaak weet je al welke wijnen je erbij geschonken wilt hebben.  De moet zinkt je echter in de schoenen als je denkt aan de boodschappen, het hak- en snijwerk, de perfecte timing, de saus op smaak maken en de afwas gedaan als de gasten weer de deur uit zijn. Tijd voor een gezellig gesprek zit er waarschijnlijk niet in.

Gezellig thuis eten met vrienden is eigenlijk vooral veel stress voor jou!

De oplossing is simpel: vraag je cateraar niet om catering maar om een kok aan huis. Maak met de kok duidelijke afspraken over het menu of laat hem een menu voorstel maken. Check met hem of dat in jouw keuken gemaakt kan worden of dat hij het thuis zal voorbereiden en alleen bij jou thuis zal afmaken. Maak afspraken over het uurloon en het budget voor de boodschappen of spreek een all-in menuprijs af.

Leun achterover en laat de kok aan huis het werk doen. Geniet van een fijne en zorgeloze avond zonder dat je een echte cateraar inschakelt. Een kok aan huis is de meest kostenefficiënte en intieme manier om een gastronomisch feestje met je vrienden te vieren.

SEARCH
[]
1 Step 1
Naam
Telefoonnummer
Vertel over uw evenement/catering wensen/vragen
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder