Hartige titramisu op dienblad bij walking diinner
Home » Catering menu » Hapjes

Catering hapjes menu’s

Hapjes voor uw evenement maken we in alle vormen en maten: koude hapjes, warme hapjes, typische Amsterdamse hapjes, knabbels, reguliere hapjes en luxe hapjes. Eenhaps-hapjes die je makkelijk weg hapt en hapjes die  we in walking dinners gebruiken en die vaak meer op kleine gerechten lijken.

Prijzen catering hapjes

Afhankelijk van de aantallen en de soorten hapjes varieren de prijzen tussen de €1,50 en €3,75 per hapje.

Direct naar de juiste hapjes menu’s

diverse hapjes op schalen

diverse hapjes op schalen

Hieronder links naar hapjes menu’s gerangschikt op ‘categorie’.  U ziet wat overlap want de meeste hapjes komen in meerdere categorien terug

Koude hapjes catering: handig voor als er geen faciliteit is om hapjes warm te maken. Oven, kookplaat en frituur kunnen wij natuurlijk ook meenemen.

Warme hapjes catering: lekker als het tegen etenstijd aanloopt en als er met behulp de maaltijd vervangen of uitgesteld moet worden

Vegetarische hapjes: alle hapjes bij elkaar waar geen vlees of vis in verwerkt zit

Amsterdamse hapjes: speciaal leuk als je net naar Amsterdam bent verhuisd en als je gasten van (ver) buiten de stad ontvangt.

Zoete hapjes: lekker als iets kleins bij de thee of als dessert bij een receptie of walking dinner

Eenvoudige hapjes: lekker van smaak, eenvoudig qua presentatie en efficient qua productie.  Voor als de doelgroep of het beschikbare catering budget om eenvoud vragen.

Catering van luxe hapjes: u wilt niet alleen lekkere hapjes maar ook hapjes met extra aandacht voor presentatie en u heeft budget om uw gasten serieus te verwennen

Knabbels: lekker hartig ‘tafelgarnituur’ waar de gasten zelf van kunnen pakken. Denk aan nootjes, olijven, lekkere worst en stukjes gemarineerde kaas

Catering offerte hapjes

Als u nu geen zin of tijd hebt om onze hapjes menu’s te bekijken en wel snel een offerte voor uw catering met hapjes wilt ontvangen, geef dan via het offerte formulier het aantal gasten door, de datum van het evenement en uw wensen. Dan maken wij een voorstel op maat.

Mail uw vraag naar job@zingfood.nl of bel met Job +31 (0) 6 2459 3128 voor een catering voorstel met hapjes.

Showing 9 comments
 • Lisanne Groot

  Ik wil graag een verjaardagsfeest organiseren voor mijn vriend, die dertig wordt. Ik dacht aan een informeel etentje, en ben van plan biertafels en banken te huren om zo alle gasten in de woonkamer kwijt te kunnen.
  Het gaat om ongeveer 60 gasten, gracht Amsterdam en dat we eerst iets drinken, en rond 19.00 uur gaan eten. Personeel is niet nodig. Ik vind het leuk als we schalen eten op tafel hebben staan, waar we met zijn allen van kunnen eten.
   Ik las op jullie website over ‘drop off catering’  en ben wel benieuwd of dat misschien bij dit etentje past. Zouden jullie bijvoorbeeld schalen met (warm) eten om 19.00 uur kunnen komen brengen, en ze rond 21.30 weer op kunnen halen? En is het dan alleen een hoofdgerecht, of ook een voorgerecht en toetje?

  Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar een goede vorm/idee. Hopelijk kunnen jullie hierbij helpen. Ik hoor het graag!

 • Niedje

  Graag wil ik informatie over de borrelhapjes die jullie serveren op een verjaardag. Ik word 50 jaar en wil graag voor deze gelengeid een aantal hapjes serveren in de avond. Het is van 20.30 uur tot? Dus de gasten hebben wel al gegeten.
  Ik hoor graag van jullie wat de opties zijn.

 • Janneke

  Voor mijn verjaardag geef ik een diner voor 14 personen bij mij thuis. Wij hebben een kleine keuken en 1 koelkast dus niet extreem veel ruimte om dingen weg te zetten. Graag zou ik een offerte ontvangen voor zowel hapjes als een echt diner.

 • De Klein

  Ik ben bezig een feestje (op 30 april in een boothuis aan de
  Bickersgracht) te organiseren voor ongeveer 30 man. Ik dacht qua borrelhappen aan -zoveel mogelijk biologisch- vegetarisch fingerfood (feest begint om 19.00, dus het is onduidelijk wie dan al gegeten heeft; een paar substantiëlere gerechtjes en bv. een soepje zullen waarschijnlijk dus ook zeer welkom zijn). Zouden jullie dan catering kunnen verzorgen? En zo ja, wat zijn de mogelijkheden en kosten enz.?

 • FRank

  Svp een offerte voor hapjes (warm/koud/vegetarisch/vlees/pittig), ongeveer 4 per persoon.Het gaat om 50 gasten, het is voor zondag 20/3 om 16:30 uur. Budget is ~250 Euro. Graag ontvang ik de offerte vandaag voor 18 uur.

 • Jamie Dokter

  Wij Naupar verhuren sloepen en salonboten in Amsterdam en zijn op zoek naar een catering die biologische hapjes kan leveren.
  Het is de bedoeling dat de hapjes mee aan boord gaan van de sloepen.
  Onze groepen verschillen, maar over het algemeen gaat het om 15 a 20 personen.

  Graag zou ik willen weten of jullie biologische hapjes kunnen leveren, en waar ik dan aan kan denken.
  Vanaf hoeveel personen leveren jullie hapjes en wat zijn de prijzen hiervan ?
  En zou u mij jullie foodbook willen sturen ?

 • Anna Seller

  Fingerfood hapjes voor thuisfeestje met 40-50 personen

  Ik heb jullie site gezien en vind die sympathiek. Zowel het concept als de hapjes klinken mij aantrekkelijk, vandaar de volgende vraag:
  Fingerfood hapjes voor thuisfeestje met 40-50 personen

  Op 30 januari vier ik mijn 50e verjaardag thuis met 40 tot 50 personen van ongeveer half 19.30 tot 24.00 of 13.00. Het wordt een feestje met veel kleine muziekoptredens dus mensen zullen regelmatig even gaan zitten en luisteren of spelen.
  Kunnen jullie voor deze avond de hapjes verzorgen? Helaas heb ik een ouderwetse en slecht geoutilleerde keuken dus het liefst zou ik hapjes hebben die al klaar zijn als jullie ze brengen. Gaarne even overleggen indien mogelijk.
  (Ik woon vlakbij jullie, Stadionkade (hoek stadionplein)

 • Kate

  Hello,

  I’d like to arrange the catering at my home for small party.

  What is menu and price for finger food/snacks?

  Looking forward to hearing from you!

  Regards,
  Kate.

 • Nina Matusinska

  HI,
  I need to arrange the catering for a meeting. While searching for options online I came across your website.

  Please see my requirements for a catering below:

  – finger food/ nibbles for 20-30 people
  – trendy
  – no salads and bread

  Thanks in advance for your response!

Leave a Comment

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.