Hapjes catering menus

We houden ervan om heerlijke canapés, hapjes en snackmenu’s te maken voor uw receptie, zakelijke drankjes of verjaardagsfeest. We maken ze chique hapjes menu’s, informeel, basic, Instagram-able, vegetarisch, met vis, kip, rundvlees of veganistisch.
Onze hapjes catering menus
Onze menu’s voor de catering van hapjes en canapés, borrelhapjes en snacks veranderen continue en worden voor elke klant op maat gemaakt. We willen dan ook graag weten wie er naar je feest of evenement komt en stemmen daar de hapjes-menu’s op af. Als je niet kunt wachten op ons maatwerk-hapjes-menu kijk dan via de links hieronder naar enkele voorbeeld menu’s.
Als dat ene lekkere hapje wat je laatst gegeten hebt er nou net niet bij zit vraag het ons dan. We vinden het altijd leuk om weer een nieuw recept aan onze hapjes catering toe te voegen.

Hapjes menu’s op maat

Ook als u nog een ander hapjes menu in gedachte heeft of op zoek bent naar een speciaal thema voor uw hapjes catering of gewoon wat advies wilt ontvangen over wat er wel en niet mogelijk is dan horen wij graag van u!
Drankjes voor bij de hapjes en appetizers vindt u in ons receptie drank menucocktail-speciaal bieren- en ons sappen en smoothie menu.