Home » Blog » Catering van drankjes en bites op Money2020 in RAI Amsterdam
Drankjes en hapjes service vanaf een klein buffet op het Money2020 evenement

Catering van drankjes en bites op Money2020 in RAI Amsterdam

Zo nu en dan hebben we het genoegen om klanten te bedienen die vragen om een bijzonder leuke en unieke cateringservice. Onlangs kregen we de kans om een drankjes en bites catering op de RAI te verzorgen tijdens een Happy Hour op de stand van Shift4 tijdens het financiële diensten evenement en conferentie Money2020.

Op zowel 3 als 4 juni verzorgden we de barservice voor de bezoekers van de stand. We serveerden voornamelijk Hertog Jan pils en Awatere Sauvignon Blanc witte wijnen, waarbij Grolsch alcoholvrije pils de derde meest populaire keuze was.

Zoek
[]
1 Step 1
Naam
Telefoonnummer
Vertel over uw evenement/catering wensen/vragen
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Awatere Sauvignon Blanc en Hertog Jan flesjes op crushed ice in een wijncooler bak.

Naast de barservice tijdens Happy Hour, boden we ook kleine hapjes aan voor zelfbediening, gepresenteerd in kleine trays op de tafels van de stand.

Omdat de foto’s die we met onze telefoons maken tijdens evenementen vaak niet van hoge kwaliteit zijn, hadden we het geluk een getalenteerde fotograaf, Shelby McCabe, te ontmoeten die het evenement vastlegde. Shelby nam vriendelijk enkele uitstekende foto’s van ons team, de drankservice en de hapjes/appetizers die we verzorgden. We bedanken fotograaf Shelby McCabe hartelijk voor de prachtige foto’s!