Catering voor 3 exposanten op de IBC beurs in de RAI

Omdat veel bedrijven meteen na de zomer evenementen organiseren is september een drukke catering maand. Een extra meevaller was het dan ook om op het laatste moment nog 3 cateringaanvragen in te kunnen passen voor 3 verschillende exposanten op het IBC-evenement in de Amsterdamse RAI.

Drie evenementen in één weekend

Op zaterdag verzorgden we een Mooncake receptie voor het Chinese bedrijf Starwin in Hal 1 van de RAI.  Tegelijkertijd verzorgden we de catering voor een borrel met hapjes voor het Amerikaanse bedrijf Audinate in Hal 8. Omdat het Amsterdam RAI-complex groot is en de zalen zich aan weerszijden van het complex bevinden was de grootste uitdaging hierbij de logistiek.

Wijn en Chinese Mooncake op het Starwin-feest in Hal 1 op de IBC2022-show

Catering buiten de RAI bij de SportWay stand

Op zondag hadden we een meer relaxte dag met de catering voor het Zweedse bedrijf Sportways. Zij hadden hun DMC-omroepwagen en techniek-bus voor de RAI geparkeerd en wij zorgden voor een buitenbar met vooral bier en borrelhapjes. De RAI-beveiligers waren erg flexibel om ons wat tijd te geven om ons busje in de buurt te parkeren zodat we materialen en drank konden uitladen. 

Goede  samenwerking met de mensen van de RAI

We zijn erg dankbaar voor alle samenwerking, zowel van onze hardwerkende medewerkers als die van de RAI. Onze crew van bar- en bedienend personeel moest een lange weg met cateringdozen en dranken lopen in de voor hun onbekende en drukke beurs. Daarnaast willen we RAI Exhibitor Services bedanken voor het op het laatste moment regelen van parkeerplaatsen zodat we voor het lossen en laden onze bus zo dicht mogelijk konden plaatsen bij de hallen waar de standhouders stonden.

Goed bezochte borrel op het buitenterrein bij de DMC/SportWays bus bij IBC2022.

Over catering in het Amsterdamse RAI beurscentrum

Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien, bestaat het complex uit 12 hallen die via 9 verschillende parkeerplaatsen te bereiken zijn. Voor de meeste beurzen verzorgt de RAI zelf de borrels voor exposanten en externe cateringbedrijven zijn alleen toegestaan met voorafgaande toestemming van RAI. We kijken altijd graag of we u van dienst kunnen zijn met uw cateringverzoek op uw stand. Geef bij uw offerteaanvraag de exacte locatie van uw stand aan.

Overzicht van de RAI met 12 hallen en 9 parkeerplaatsen

SEARCH
[]
1 Step 1
Naam
Telefoonnummer
Vertel over uw evenement/catering wensen/vragen
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *