Inpakken van cookies kit als brievenbuspakket

Brievenbuspakket met cookie kit voor Amsterdamse scholengemeenschap

Normaalgesproken zijn we in december druk met de catering van Kerstborrels en kerstdiners.  De laatste maanden hebben we ons dankzij de lockdown toegelegd op het versturen van culinaire en borrelpakketten in alle soorten en maten…

Een onderwijsinstelling in Amsterdam vroeg ons om mee te denken over ideeën voor een kerstcadeau voor de medewerkers.

Van wege de zeer diverse groep waaruit deze bestaan wordt er traditie getrouw voor Kerst een cadeau bon verstuurd. Dit jaar was er te aanvulling behoefte aan een tastbaar en culinair iets.

Na het wat heen en weer schieten van ideeën kwamen uit bij een kit om zelf ‘gingerbread men’ of peperkoek mannetjes te bakken.

Samen met patisserie Petit Gateau uit de Haarlemmerstraat hebben we voor 450 medewerkers deze koekjes kit bedacht en verpakt.  Meike van Petit Gateau heeft het recept getest en de baxmix gemixt en een mooie verpakking verzorgd . Wij hebben blauwe vingers van het inpakken van 450 bakmixen compleet met gingerbread man steekvormpje en een icing decoratie set bestaande uit icing mix en mini spuitzakje.

De brievenbuspakketjes hebben we zo waar mogelijk met de Fietskoerier verstuurd. Daar waar het door drukte te veel was voor de fietskoerier heeft DHL de bezorging geregeld.

Wat is er leuker in December dan samen met je kinderen of geliefde koekjes bakken?

SEARCH
[]
1 Step 1
Naam
Telefoonnummer
Vertel over uw evenement/catering wensen/vragen
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *