Prijzen lunch menu’s

Op deze pagina vindt u een selectie met prijsindicatie voor onze meest verkochte lunch catering menu’s in Amsterdam. U kunt bijna eindeloos combineren met soep, salades, sandwiches, quiches en wraps.
Home » Onze catering menus » Lunch » Prijzen lunch menu’s

Lunch catering prijzen voor menu’s

Op deze pagina een selectie met prijsindicaties voor onze meest verkochte lunch catering menu’s. U mag zelf  combineren met ons aanbod van soepsaladesquichessandwiches en wraps.

Soep en sandwich of wrap menu

Heerlijke huisgemaakte soep en sandwiches of wraps. U kiest 2-4 smaken en we gaan uit van 2-3 stuks per persoon. Al naar gewenst ‘met ‘basic’ of  ‘luxe’ recepten. Kostprijs van €14,50 -25,00 afhankelijk van de keuzes van de sandwiches de grootte van de groep.

Sandwiches of wraps met vers sap menu

Kies 2-4 wraps of sandwiches van onze lijst en bestel vers geperste groente- of gezonde fruitsappen (smaken in overleg).
Prijs range van €14,50 -22,50 afhankelijk van de keuzes van sandwich of wrap smaken en sap keuzes en natuurlijk de groepsgrootte.

Quiche en salade menu

Een perfecte combinatie van quiche met salade voor een lekkere en gezonde lunch afhankelijk van de trek kan de salade meer ‘groen’ of meer gevuld zijn. Huisgemaakte salade dressing wordt op de salade keuze afgestemd.
prijs range van €14,50 – 25,50 afhankelijk van de quiche en salade keuzes en de grootte van de groep.

Soep en quiche menu

Een buitenlandse gast maak je niet blij met de nederlandse boterham met kaas maar wil het liefst een warm voor-, hoofd- en nagerecht. Met deze combinatie, van soep en quiche eventueel aangevuld met een gezond sapje, kom je er nog redelijk mee weg ;-). Prijs range van €15,50 -25,50 afhankelijk van de quiche en soep keuzes en het aantal gasten.

Salade met wraps menu -low carb-

Liever geen of weinig ‘carbs’? is het eten van koolhydraten bij jou op de afdeling absoluut ‘not done’ ? Ga voor een of twee lekkere salade(s) met 2 wraps. Prijs range van €17,50 -24,50 afhankelijk van de keuzes van salades en wraps en de grootte van de groep.

Soep, quiche en salade

Ons favoriete menu voor een echte verwenlunch op kantoor. Ideaal bij meeting, evenement of congres. Vandaag dus geen broodjes maar lunch catering met heerlijke soepverschillende smaken quiche en één of twee lekkere salades. Prijs range van €18,50 – 27,50 afhankelijk van de keuzes van de gerechten de grootte van de groep.

Menu voor staande of walking lunch

Bij zakelijke evenementen en bij speciale bijeenkomsten, serveren we regelmatig een staande of lopende lunch die meer basic of luxueus kan zijn. Prijsklasse vanaf €22,50 -32,50 afhankelijk van het en de groepsgrootte.

Ontvang een catering offerte

[]
1 Step 1
Uw naam
Telefoonnummer
Uw catering vraag
0 /
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder