Onze barbecue catering

Wij bieden luxe barbecue catering aan voor zowel bedrijven als particulieren in Amsterdam, met een focus op kwaliteit. Onze menu’s zijn samengesteld met verse ingrediënten en met aandacht voor beproefde recepten en smaken. Al onze marinades, rubs, sauzen en salades worden in eigen keuken bereid door onze koks!

Zing Food barbecue catering service

Onze barbecue catering zetten we in als basis of ter aanvulling van uw evenement. Dit kan zijn voor het bereiden van het tussen- en hoofdgerecht van uw diner of voor het bereiden van barbecue spiezen als hapje bij uw feest. Bij ons geen speklappen of worsten van de kilo knaller maar vlees met een beter leven keurmerk of, als er budget voor is van biologische afkomst.
reebiefstuk met risotto en ocra

Luxe BBQ diner catering

Onze luxe barbecue diners zijn perfect voor tuinfeesten en kunnen goed gecombineerd worden met andere diner gerechten. Dit kan zowel in buffet vorm of als standing dinner.

Vegetarische BBQ catering

Voor de vegetariërs op uw barbecue bieden wij niet alleen vleesvervangers aan, maar vooral ook heerlijke alternatieven, zoals bijvoorbeeld de spies met halloumi en zoete aardappel gemarineerd in sriracha en tahin, zoals te zien is op de foto hierboven

BBQ & Borrel

Ons assortiment aan BBQ-spiesen is ook perfect geschikt als aanvulling en alternatief voor hapjes en snacks tijdens uw feest. Afhankelijk van het tijdstip van uw evenement kunnen wij zorgen voor vullende barbecuehapjes of lichtere snacks van de barbecue

Een cateraar voor uw barbecue nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook onze andere cateringservices zoals: receptie catering, walking dinner catering, lunch catering, hapjes catering, kantoorsnacks en boodschappen service, catering personeel en chef-kok aan huis.

Of ga direct naar onze menu’s voor ontbijt, lunch, walking dinner vis en vlees, vegetarisch walking dinner, vegetarische hapjes, typisch Amsterdamse hapjes, warme vegetarische vis en vlees hapjes,  Italiaanse hapjes of knabbels.

Voor dranken kijk op: receptie dranken, cocktails, speciaal bieren en gezonde smoothies.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *