Onze barbecue catering services

We verzorgen barbecue catering voor bedrijven en particulieren in Amsterdam met budget voor kwaliteit. Wij bouwen onze menu’s met verse ingrediënten op en met aandacht voor beproefde recepten en smaak. Alle marinades, rubs, sauzen en salades zijn huisgemaakt door onze koks in onze keuken.

Zing Food barbecue catering service

Onze barbecue catering zetten we in als basis of ter aanvulling van uw evenement. Dit kan zijn voor het bereiden van het tussen- en hoofdgerecht van uw diner of voor het bereiden van barbecue spiezen als hapje bij uw feest. Bij ons geen speklappen of worsten van de kilo knaller maar vlees met een beter leven keurmerk of, als er budget voor is van biologische afkomst.
reebiefstuk met risotto en ocra

Luxe BBQ diner catering

Onze luxe barbecue diners zijn perfect voor tuinfeesten en kunnen goed gecombineerd worden met andere diner gerechten. Dit kan zowel in buffet vorm of als standing dinner.

Vegetarische BBQ catering

Voor de vegetariers op uw barbecue bieden wij niet alleen vleesvervangers maar vooral ook lekkere alternatieven zoals beijvoorbeeld de spies met haloumni en in Sirache en tahin gemarineerde zoete aardappel die u op de foto hierboven ziet.

BBQ party

Ons aanbod van BBQ spiezen leent zich ook goed als aanvulling en alternatief als hapjes en snack food voor bij uw feest. Afhankelijk van het tijdstip van uw party zorgen wij voor maaltijd vullende barbecue hapjes of lichtere snacks van de BBQ.

Barbecue cateraar nodig?

Bel ons nu: +31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *