Catering voor zakelijke evenementen

Op zoek naar cateraar voor een zakelijk evenement zoals een vergadering of training? Van A tot Z: ontvangst met koffie en thee, pauzes met snacks, lekkere lunches en afsluitende borrels. We verzorgen catering voor zakelijke evenementen in Amsterdam zoals bij trainingen en bijeenkomsten voor grote groepen collega’s of relaties. We verzorgen ontvangst met koffie en thee, pauzes met snacks, lekkere lunches en afsluitende borrels. Van 50 tot 500 gasten met goede en vriendelijke service.

Catering voor uw congres of vergadering

Wij brengen een ruime ervaring met catering voor  ‘meetings’.
Grote aantallen zijn welkom: 5.000 stuks luxe verpakte sandwiches of 2.000 soepen geserveerd vanaf een buffet in uw eigen huisstijl?
Geen probleem! Een luxe espresso bar met een capaciteit van 3.000 handgemaakte koffie’s per dag met barista service? Doen we! Een sap bar met verse sappen en yoghurt fruit shakes om de energie van de deelnemers op peil te houden? Gaan we regelen!
Leg uw catering vraag en het profiel van uw bezoekers voor uw volgende meeting bij ons neer via e-mail of vul het offerte aanvraag formulier in. Bellen mag natuurlijk ook: 06-2459 3128

Friendly catering staff with tray of appetizers

Klein evenement

Klein evenement tot 100 pers

Buffet hapjes lunch gerechten op buffet

Middelgroot evenement

Evenement 100-250 personen

Groot evenement

Groot evenement 250 personen +

Menu mogelijkheden voor de opening van uw bedrijf of winkel

Cateraar voor uw (zakelijke) lunch nodig? Bel ons nu:

+31.(0)6-2459 3128 of vraag vrijblijvend een offerte aan.