Home » Onze catering services » Personeel

Inhuren van cateringpersoneel

Druk bezig met het organiseren van een evenement in de regio Amsterdam en zoekt u  cateringpersoneel? Ongeacht of u een cateringservice bestelt, kunt u ook alleen onze crew inhuren om uw evenement te ondersteunen. Sinds ruim 10 jaar selecteren, trainen en ondersteunen we onze evenementen- en cateringmedewerkers, van gastheer/dame, supervisers en koks tot bedienend personeel.

Catering en hosting personeel

Een professionele en klantgerichte crew zorgt ervoor dat uw gasten zich welkom voelen en verzorgd worden. Ons hostingteam zal uw gasten op een vriendelijke en beleefde manier aanspreken en helpen bij een goede ‘landing’ van uw evenement.

Catering bedienend personeel

Barpersoneel of bedienend personeel kunnen de eerste gezichten zijn die uw gasten tegenkomen bij aankomst op uw evenement. Zij zullen uw gasten met een glimlach bedienen met heerlijke hapjes en drankjes.

Catering keuken personeel en chefs

Heb je een paar extra handen nodig voor je feestmaal thuis? Een deskundige chef-kok om uw 5-gangendiner te bereiden? Een assistent om de afwas te doen terwijl je kookt? Laat het ons weten! Onze keukenbrigade is brandwerend en helpt u graag met uw evenement.

Catering & Event managers

Je hebt al of niet tot in detail het evenement bedacht, met georganiseerde muziek, decoratie, drankjes en eten. Nu moet je er gewoon zeker van zijn dat alles soepel samen loopt en dat onverwachte gebeurtenissen het succes van je evenement niet verstoren. Huur onze evenement managers in om al het personeel en de evenementen ter plaatse te coördineren, zodat u achterover kunt leunen en genieten terwijl u er zeker van bent dat alles in orde komt.

walking diner catering

Ontvang een offerte voor uw Amsterdamse evenement- en cateringpersoneel

Neem contact op met Job Smulders via e-mail of vul het offerteformulier in. Als u dringende vragen heeft, bel ons dan op +31.624593128

Catering Offerte & Kontact

Voeg uw contactgegevens en catering-vraag in. We nemen binnen 1 werdag contact met u op.